yuca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 19 Mart 2012 #1 Allah aşkına şunu bi okuyun ya http://www.memurlar.net/haber/220593/
S SİRE Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,048 19 Mart 2012 #2 Bir ülkenin ne kadar gelişmiş olduğuna bakmak için öğretmenin aldığı maaşa bakılmalı demişti biri. Ee eğitimciye gerizekalı diyen bakanlar varken başka bir adım düşünülemez zaten. :verymad:
Bir ülkenin ne kadar gelişmiş olduğuna bakmak için öğretmenin aldığı maaşa bakılmalı demişti biri. Ee eğitimciye gerizekalı diyen bakanlar varken başka bir adım düşünülemez zaten. :verymad:
cagdas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 623 19 Mart 2012 #3 her geçen gün itibarsızlaşan ve kimsenin kulağına bile sallamadığı mesleğimden nefret ediyorum :x
yuca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 19 Mart 2012 #5 haber açılmıyor! Genişletmek için tıkla ... bi sıkıntı yok açılıyor
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 19 Mart 2012 #6 yuca' Alıntı: haber açılmıyor! Genişletmek için tıkla ... bi sıkıntı yok açılıyor Genişletmek için tıkla ... bende sunucu bulunamadı hatası veriyor, neyse!
yuca' Alıntı: haber açılmıyor! Genişletmek için tıkla ... bi sıkıntı yok açılıyor Genişletmek için tıkla ... bende sunucu bulunamadı hatası veriyor, neyse!
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 19 Mart 2012 #7 polislerin maaşları 5000 tl olsa keşke böylece 1700 tl alan öğretmenleri belki farkederler