sanırım sinirime denk geldi bu mesaj :mrgreen: gıcık gidiorum teşekkür isteyenlere çok özür :sleep:AngeL_' Alıntı:ya bi kerede karşılıksız iş yapın be kardeşim...olayı magazinleştirmenin alemi ne şimdi...teşekkür eden etsin etmeenden sana ne? hı? sa na neee? :mrgreen: hayır anlamadıım şu! teşekkür edince hesabına para felammı yatacak bilmiorumki.. millete faydan olsun istiosan karşılık beklemiceksin :sleep:
nie sana patladım bilmiom ama patladım iştesanırım sinirime denk geldi bu mesaj :mrgreen: gıcık gidiorum teşekkür isteyenlere çok özür :sleep:
AngeL_' Alıntı:ya bi kerede karşılıksız iş yapın be kardeşim...olayı magazinleştirmenin alemi ne şimdi...teşekkür eden etsin etmeenden sana ne? hı? sa na neee? :mrgreen: hayır anlamadıım şu! teşekkür edince hesabına para felammı yatacak bilmiorumki.. millete faydan olsun istiosan karşılık beklemiceksin :sleep:
nie sana patladım bilmiom ama patladım iştesanırım sinirime denk geldi bu mesaj :mrgreen: gıcık gidiorum teşekkür isteyenlere çok özür :sleep:
birisinin sinirli anına denk gelirim diye. paylaşsan bi türlü paylaşmasan bi türlü
hocam sakin olun forum burası. sizin birine söylediğiniz lafları 10.000 den fazla kişi okuyor. bu tür şeyleri özel mesajla sayabilirsiniz 

gıcık gidiom yaa yok ötesi alala