değerli meslektaşım benim puanım 112.beni geçiyosun ama seni de bi geçen bulunur malesef fazla ümitlendirme kendini.3-5 okula mahkum edildik yine.poverty22' Alıntı:yok mu isteyen tek rakibim türk hava yolları
Orhaneli gelebilir, ben de 2 yıl önce 67 ile en son atanan öğretmenimguraysen' Alıntı:61 gelmez ama şans sadece inegöl ve orhaneli yazarım istanbula yuklencem..
poverty22' Alıntı:il içinde o kadar açık vardı il dışında sadece adama akıllı 2 okul var oda kuytu köşede o kadar bekledim otomotiv ve m.kemal coşkunuz açılmadı. 4 açık vardı il içinde doldu
Merkezde kolay kolay da ilerleyen süreçte meslek liselerinde ciddi bir açık olacağını zannettmiyorumpoverty22' Alıntı:evet hocam kapandı malesef
ssy' Alıntı:Benim puanim 141.gursu eml yi neden istemediniz merak ettim
Hakan ın sınıf arkadaşıyımben beraber çalıştıysanızrtyucel' Alıntı:Orhaneli gelebilir, ben de 2 yıl önce 67 ile en son atanan öğretmenimguraysen' Alıntı:61 gelmez ama şans sadece inegöl ve orhaneli yazarım istanbula yuklencem..4 normumuz var 3 kişiyiz 1 arkadaş iliçi ile merkeze geçti
guraysen' Alıntı:Hakan ın sınıf arkadaşıyımben beraber çalıştıysanızrtyucel' Alıntı:Orhaneli gelebilir, ben de 2 yıl önce 67 ile en son atanan öğretmenimguraysen' Alıntı:61 gelmez ama şans sadece inegöl ve orhaneli yazarım istanbula yuklencem..4 normumuz var 3 kişiyiz 1 arkadaş iliçi ile merkeze geçti
![]()
kardeş ilk tercihin neresidorian' Alıntı:138 nasip kısmet