Bursada şu iki okul il dışı?

Kodla Büyü

Kayra_Bilal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Osmangazi Ovaakça Şarik Tara EML ile
Yıldırım Şehit Öğretmen Kubilay Ticaret Meslek Lisesi
hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi?

Hocam bildigim kadariyla biraz varos bolge okulu ovaakca.bursanin yalova tarafindan gelisinde giris kisminda kaliyor.

Hocam Bursa'yı bilmediğinizi varsayarak, bir Bursalı olarak okulların sadece konumları itibariyle birşeyler yazayım. Ovaakça şehre diğerine göre oldukça uzak. Şehit Kubilay'ın konumu çok göç alan bir yerde bulunuyor ama şehre yakın. Tercih sizin ama Bence Şehit Kubilay Ovavakçadan bir adım önde konumdan dolayı.

Hocam Şehit kubilay iyi ova akçayı boşverin ordaki öğretmenler il içinden emek mah kaçtı Öztimurlara yani siz düşünün :) He bursalı değilim soruyorum diyosanız şöyle diyeyim ankara çin çin veya istanbul gazi yi düşünün he işte emek mah bir altı şehrede uzak adamları o kadar beszdirmişlerki ovaakçada :)9)

Şehit Kubilay yıldırım bölgesinde metro, otobüs ve minübüs bakımından ulaşımı çok rahat
bir okul ancak öğrenci potansiyeli yıldırım ın göç bölgesinde yer alıyor. öğrenci potansiyeli pek iyi değil.
ve ticaret lisesi meslek lisesi havası atölye havası pek bulamazsınız.

ovaakça ya gelince yalova yoluna Bursa girişinde merkeze biraz daha uzak ulaşım minibülerle ve otobüslerle etrafta
ovaakça eski belde köy havası var
ancak şarık taranın okula maddi olarak çok katkısı oluyor her yıl ve okulda eksik malzeme bulamasınız.öğrenci potansiyeli hakkında bilgim yok..

guraysen' Alıntı:
Hocam Şehit kubilay iyi ova akçayı boşverin ordaki öğretmenler il içinden emek mah kaçtı Öztimurlara yani siz düşünün :) He bursalı değilim soruyorum diyosanız şöyle diyeyim ankara çin çin veya istanbul gazi yi düşünün he işte emek mah bir altı şehrede uzak adamları o kadar beszdirmişlerki ovaakçada :)9)

hocam pek sallamışsın ama öztimurlara giden arkadaş uzaklık açısından ayrıldı okuldan. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Donanım olarak bilişim anlamında en donanımlı okuldur Ovaakça. Olumsuz tarafı ulaşımdır.

BBNET
Geri