Bursa Formatörlük (2011-2012) Temmuz - Aralık

Kodla Büyü

schumix

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni görevlendirmeler ile ilgili duyum alan var mı arkadaşlar ? Görevlendirme yapılacak mı , yapılacaksa ne zaman yapılacak ?

sadece bir duyum, Konya da görev yapan bir arkadaşımın bakanlıktan öğrendik dediğine göre " görevlendirme artık yok eylülden itibaren kadro ünvanımız FORMATÖR olarak değişecek ve yeni atamalar da bu şekilde yapılacak." dediğim gibi bir duyum sadece ve kesin olarak kendim duymadığım şeye inanmam pek fakat çok güvendiğim bir arkadaşımdan duydum. Bu arada bu konuyu oda, okulunda görev yapan ve Okullar Hayat Olsun Projesi İl Kordinatörü olan Mdr Yrd. arkadaşından Bakanlığa gidince sormasını rica ederek edinmiş.

bursa il dışı tayinlerini bekler genelde ama normaldede görevlendirmeleri çok geç yapar dilekçeleri aldıktan yaklaşık 1 ay sonra sonuçlandırır görevlendirmeleri ve bu 1 ay uzun bir süre bence.Bu arada il dışı tayinlerden de bi haber yok.Hakkınızda hayırlısı olsun.Tabi ildışını beklemek aslında güzel bişey çünki görevlendirmlere yetişemeyen 6 ay boş kalıyor.

normalde 20 si civarı başvuruların alınması lazım. bu hafta alınmazsa vardır bir sıkıntı demektir.

Formatör görevlendirmeleri yapılacakmış, yazılar gönderilmeye başlanmış arkadaşlar... Bilginize...

yeni ders sayılarına göre dersimizin haftalık ders sayısı 2 ye çıkmış. 5 6 7 ve 8 lerde dersimiz var görünüyor (eğer haberler doğruysa) sizce formatör olmak mantıklımı yeterince dersimiz olmaz mı zaten ne dersiniz

bende akşama kadar okuldaydım yazı yoktu ve bu ders durumu belli olsada bizde ona göre istesek görev

bu arada ben kadromun bulunduğu okul dışında isteyebilirim de sadece ilçe içerisindeki okulları mı yazabiliyoruz?

arkadaşlar geçen sefer gelen yazının aynısı ve tarama. çok kötü pikselleri, okunmuyor ama yazı tarihleri 2009 ve 2008. daha düzgününü buldum ekledim.

Ekli dosyalar

Başvuru formuna Kurum adı ve kurum kodu olarak ne yazacağız acaba bilgisi olan var mı ?
İlköğretim mi, ilkokul mu ortaokul mu yazacağız. Ve yeni kurum kodunu mu yazacağız?

hocam ne yapsak bilemedim ki !? 2 şer saat dersimiz olursa tüm saatlerim doluyor zaten formatör olmak mantıklı değil bu saatten sonra...

inegöl e de geldi ewt ama arkadaşım dediği gibi kurum koduna kuruma ne yazacaz ilkokul mu ortaokul mu?

arkadaşlar şu gelen yazının aslını atabilir misiniz. iznik e daha yazı gelmedi hiç olmasa gösteririz de ona göre işimizi hallederiz.

misskinn' Alıntı:
arkadaşlar şu gelen yazının aslını atabilir misiniz. iznik e daha yazı gelmedi hiç olmasa gösteririz de ona göre işimizi hallederiz.
Arkadaşa katılıyorum, yenişehire de daha yazı gelmedi. Size zahmet tararsanız sevinirim.

Arkadaşlar daha önce de yazdım ben osmangazide çalışıyorum osmangazide çalışıp yazısı gelen var mı ? Lütfen yazı gelen arkadaşlardan biri buraya ekleyebilir mi?

yaz tatilinde çalışsam ben meslekten kesin soğurdum. iyi alışmışsınız maşallah.

Evraksis den

Kimden : ATAMA I-II-III Mustafa SEVİNÇ Şube Müdürü
Tarih : 25.06.2012 07:25
Evrak Özü : Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirilmesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 21/06/2012 tarih ve 903/28648 sayılı Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmen görevlendirilmesi ile ilgili yazı örneği ve dilekçe örneği ekte gönderilmiştir.
Bilgilerinizi ve herhangi bir geçikmeye ve mağduriyete sebep olunmaması amacıyla okulunuz öğretmlenlerine gerekli duyurunun imza karşılığı yapılarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yazısında belirtilen esaslara göre müracaatların alınması ayrıca belgelerin incelenmesi aşamasında gerekli hassasiyetin gösterilmesini müracaat eden öğretmenlerin evraklarının 27/06/2012 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Atama bölümüne elden teslim edilmesini rica ederim.

İlçe Milli Eğitim Atama Bölümü

Ekli dosyalar

mfk' Alıntı:
yaz tatilinde çalışsam ben meslekten kesin soğurdum. iyi alışmışsınız maşallah.
isteğe bağlı hocam yaz tatilinde çalışmak ben çalışmıyorum mesela yazın 1inde memleketteyim kısmetse.

BBNET
Geri