K kpsmagduru Site Gezgini Mesajlar 38 18 Şubat 2012 #1 SİTENİN İLK SAYFASINA BURADAKİ GİBİ BİR HABER BANDI KOYMAK İSTİYORUM.NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 271.8 KB · Görüntüleme: 1,853
SİTENİN İLK SAYFASINA BURADAKİ GİBİ BİR HABER BANDI KOYMAK İSTİYORUM.NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
K kpsmagduru Site Gezgini Mesajlar 38 18 Şubat 2012 #4 ama ben kendi siteme koyamadım onun için yardım istiyorum
yusufpb Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 464 18 Şubat 2012 #5 bir iframe ile çağır haber.html sayfasının, biraz basit ama ben bunu çok kullanıyorum.. Ekli dosyalar manset.rar manset.rar 468.5 KB · Görüntüleme: 514
K kpsmagduru Site Gezgini Mesajlar 38 18 Şubat 2012 #6 çok teşekkür ederim hocam ilginiz için ben bir deneyim bakalım
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 18 Şubat 2012 #7 başka resim bulamadın mı hocam allasen
K kpsmagduru Site Gezgini Mesajlar 38 18 Şubat 2012 #8 hocam bu konuda biraz cahilim de mazur karşılayın.şimdi bu benim istediğim gibi bir şey tamam.ama ben kendi haberlerimi nasıl yazacam resimlerimi nasıl koyucam onu bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim
hocam bu konuda biraz cahilim de mazur karşılayın.şimdi bu benim istediğim gibi bir şey tamam.ama ben kendi haberlerimi nasıl yazacam resimlerimi nasıl koyucam onu bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim