Kader İnancı - 8.Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
www.dinkulturu.org
buradaki dosyayı indirmenin bir yolu var mı
İlgili konuya, anasayfadan menüyü takip ederek ulaşınca, sunumu indir diye düğme var.Kader İnancı - 8.Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
www.dinkulturu.org
buradaki dosyayı indirmenin bir yolu var mı
html olarak indiriyor internet bağlantısı gerekiyor ben dosyayı internetsiz olarak istiyorum ayrıca üzerinde değişiklikler eklemeler yapmam lazımİlgili konuya, anasayfadan menüyü takip ederek ulaşınca, sunumu indir diye düğme var.
8. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
www.dinkulturu.org
html olarak indiriyor internet bağlantısı gerekiyor ben dosyayı internetsiz olarak istiyorum ayrıca üzerinde değişiklikler eklemeler yapmam lazım
nasıl indirdiniz üzerinde değişiklik yapmam lazım bir yolu var mı
nasıl indirdiniz üzerinde değişiklik yapmam lazım bir yolu var mı
Hocam bahsettiğim şekilde, zip dosyası olarak indirebilirsiniz. Zip dosyasının içinde en başta bir kısayol dosyası var o internet sitesini online olarak açıyor.html olarak indiriyor internet bağlantısı gerekiyor ben dosyayı internetsiz olarak istiyorum ayrıca üzerinde değişiklikler eklemeler yapmam lazım
çok teşekkür ederim ilginiz içinHocam bahsettiğim şekilde, zip dosyası olarak indirebilirsiniz. Zip dosyasının içinde en başta bir kısayol dosyası var o internet sitesini online olarak açıyor.
Ancak hemen yanındaki klasöre girerseniz offline olarak görüntülemeniz için her şey mevcut.
Sizin için hem indirdim, offline çalışmasını kontrol ettim.
Düzenleme yapılabilir mi diye baktım ama maalesef düzenleme yapılamaz gibi gözüküyor.
Her slayt için bir js dosyası var ancak içi şifrelenmiş verilerle dolu.
kodları incelediğimde bu sunumu iSpring isimli web sitesi / uygulama ile yapmış olduklarını gördüm.
Bu ücretli bir uygulama, muhtemelen içerik değiştirilmesin diye her slayt için şifrelenmiş js dosyaları oluşturmuşlar. Bu dosyaları decode etmek için aklıma gelen ilk çözümü denedim ama olmadı.
Benden bu kadar.
Sunuyu hazırlayan arkadaşlarla iletişime geçmek daha kolay bir yöntem olacaktır.