Bulanık Mantık Hakkında Bilgisi olan?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar bulanık mantık hakkında çalışma yapmış arkadaşımız varmı acaba? C# nasıl uygulama yapacağım bilmiyorum da yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba forumda

hocam en kolayı matlab aslında ancak hocam matlab basit olur kanısında, tabii haklı yanlarıda var sobuçta tez olacak

Biz universitede bu dersi aldık.Matlab de uygulamalar yaptık. Matlabın Bulanık mantık yardım bolumunde bu konuyu bence çalışın daha sonra biraz kaynaklarla C# da bir şeyler yapın derim.Mühendislik derslerinde bu dersler mevcut. Yuksek lisansda ben almıştım bu dersi. Erciyes Universitesi Bölüm başkanı Prof.Devriş Karaboğa bu dersi vermişti.KAynakları bende yok.Netten bulabilirseniz iyi olur.İyi çalışmalar

hocam siz kayseridemi yüksek lisans yaptınız? bilgisayar öğretmeni alıyorlarmı diye merak ettimde? en büyük sıkıntım dil galiba ondan fazla kaynağa ulaşamıyorum. Matlabda bulanık konusunda yeterliyim ancak c# hiç bilgim yok bulanık konusunda

Ben bulanık mantık üzerine ödev hazırladım. c# ve vb.net üzerinde. lisans döneminde yapay zeka dersi almıştım. sorunuz tam olarak neydi?

kayseride bilg.muh.yukseklisansını 2003 de bitirdim. Yuk.lisansda bir tane bilg öğretmeni vardı.Hatta ogr.gor oldu diyede duydum. C# bilgim az. Ozaman matlab çok kullanıyorduk. Yapay zekada, bulanık mantıkda ve diğer konularda.Hepsi için ayrı bölümleri var. Çokda zevkli idi.

maşallah siz bayağı olmuş yapalı doktora felan düşünmedinizmi yoksa benim sorunum ingilizce özrü sizdede mi var

Biz de yapay zeka derslerini "Prolog" adındaki derleyicide işliyorduk. Yapay zeka, bulanık mantık problemlerini çözmek için tasarlanmış. Çok zor değildi ama ne hatırlıyorsun diye sorsan, zorla programın adını hatırladım:):(

El-Aziz' Alıntı:
Biz de yapay zeka derslerini "Prolog" adındaki derleyicide işliyorduk. Yapay zeka, bulanık mantık problemlerini çözmek için tasarlanmış. Çok zor değildi ama ne hatırlıyorsun diye sorsan, zorla programın adını hatırladım:):(
teşekkür ederim hocam :=)

dijitalyerli' Alıntı:
ben mesajımı sileyim o zaman...
özür dilerim cevabınız görmedim hocam kusru bakmayın lütfen. Hocam sorum C#'ta bulanık mantık uygulamsı nasıl yapılıyor elinizde bununla ilgili kolay anlaşılır bir kod parçacığı varmı mantığını anlamaya çalışıyorum C#'ta

hocam meb engeline takıldım eve gidince mutlaka bakıp cevap yazacağım teşekkür ederim. kodu gönderme şansınız varmı özellikle C# kodunu

Bir siteden indirmiştim bu projeyi ama siteyi şimdi hatırlayamadım. Hatırlayınca konuya mesaj olarak yazarım yine.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri