Hocam çok şükür ben okulumda böyle sorunlar yaşamıyorum ancak çevredeki veliler bilgisayarlarını kapıp geliyorlar hoca bi bak hele diye bende cevaplarını verip gönderiyorum.
Bende müfettişlerden yana dertliyim, arkadaş bazısını özellikle seçme sınavla mı alıyorlar. Bugün sabah geldiler, özellikle kaçtım şerlerinden uzak durayım diye, müdür geldi hocam seni çağırıyorlar dedi. Neyse gittim, bilgisayar başında oturan dedi ki hocam word' de tablo kaymıyor, neyse bakayım dedim ama herif bilgisayardan kalkmıyor, fareyi bırakmıyor. Dedim hocam fareyi bir verin, aldım birşeyler yapıyordum sürekli atladı, her işe karıştı, iyice asabım bozuldu, sonra dedim ki buna hocam müsade edin tabloyu en baştan yapayım diğer türlü çok uzar, bana dediği laf onu bizde biliyoruz dedi, bende peki buyrun yapın o zaman dedim. Diğer sandalyedeki de biz milli eğitime götürür oradaki arkadaşa yaptırırız dedi anlaşıldı falan dedi, bende fareyi fırlattım, götürün ona yaptırın o zaman dedim kapıyı çektim çıktım.
Maalesef henüz konuşmayı bilmeyen, iletişimi sıfır adamlar gelip sana ağalık taslamaya çalışıyorlar, en iyisi kendini ezdirmeyeceksin ve gerekeni söyleyeceksin. ( Tabi bu adamla ilk vukuatımız da değil)