bugün ilişik kestim ama cuma günü başlayacam

Kodla Büyü

realforever

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bugün ilişik kestim ama cuma günü başlayacam .Sorum ise şöle maaştan çok kesşnt olur mu bir günlük kesinti mi yoksa iki günlük mu kesinti olacak

hocam bende aynı durumdayım ilçe mem den sordum .15 gün meyil müddeti var maaşdan kesilme olmaz dediler ama sen yine de bi soruver.

hocam kayıt tarihi 2007 yazıyor...Lisede mi üye oldunuz siteye...ve de göreve bu sene başladınız ....

(hiç kesinti olmaz ...)

duyu81' Alıntı:
hocam kayıt tarihi 2007 yazıyor...Lisede mi üye oldunuz siteye...ve de göreve bu sene başladınız ....

(hiç kesinti olmaz ...)
arkadaşlar cevaplar için tesekkur ederim.Üniversite 2 .sınıfta üye oldum hocam.Meslekte 4. yılım.

Vay arkadaş. Kusura bakma da ha 1 gün ha 2 gün ne farkeder? Yapabileceğin bişey var mı? İtiraz mı edicen? Maaşı alınca öğrenirsin :!:

rock' Alıntı:
Vay arkadaş. Kusura bakma da ha 1 gün ha 2 gün ne farkeder? Yapabileceğin bişey var mı? İtiraz mı edicen? Maaşı alınca öğrenirsin :!:
hocam siz arkadaşa söylemişsiniz ama bende cevap yazanlardan biri olarak üstüme alındım, yazma gereği hissettim. öğrenmek istedim çünkü ne olacağını işlemi bilmek istedim. yoksa ne kadar kesilmiş 1 gün olursa ne olur 2 günde ne eder değil sebebim. öğrenmenin ya da sormanın nesi kötü de böyle tepki verdiniz?

rock' Alıntı:

Ben sabırsız bir insanım hocam bir seyi öğrenmek için bekleyenlerden değil soran araştıran bir insanım.Bu sayede meyil süresi oldugundan dolayı herhangi bir kesilme olmadığını öğrendim.atalarımızın bu konu hakkında cok güzel sözleri var........

BBNET
Geri