Bugün Atandığım Okula Gittim 6 saat Dersim Var Sadece

Kodla Büyü
4 saat zorunlu 2 saat seçmeli..BTR basvurularda bitmiş il de..Ee ne olcak şimdi devlet 6 saate tam maaş mı verecek :)
6 saat dersi olan okula niye öğretmen atarki bu MEB :)

hayırlı olsun hocam..Hocam ilçede diğer okullarda görevlendirirler yada okulda diğer dersleri verirler tabi öğretmenı yoksa.Merak etmeyın hocam sizi boş bırakmazlar

NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:
4 saat zorunlu 2 saat seçmeli..BTR basvurularda bitmiş il de..Ee ne olcak şimdi devlet 6 saate tam maaş mı verecek :)
6 saat dersi olan okula niye öğretmen atarki bu MEB :)
NeDemekŞakireDersYok dersin hocam. :mrgreen:

farklı derslerle maaş karşılığı tamamlanır ya da başka okullara görevlendirme ile gider derse girersiniz. ama siz takipçisi olun.

MEB' e gidip durumu anlatmak da nedir, hiç gerek yok öyle bir şeye. Dersinize girin, geriye kalan saatte idari görev verebilirler belki.

boşverin meb düşünsün.siz bırakın takip etmeyi sormayın bile.ders verirlerse girersiniz.yoksa 6 saat girersiniz.başka bir ilçeye ya da il merkezine siz istemedikten sonra gönderemezler...

aynı durumla arkadas karsılastı. doğuda bi yere atandınız muhtemelen
müdürler genelde bu durumu meme bildirmez siz de 15 saat giriyo gösterilirisiniz bi şekilde maaşınız alırsınız.
bnm başım söyle gelmişti bnm 8 saat dersim vardı ben müdüre gittiğimde resmen salla dedi.
açıkçası herkesin vicdani sorumlulugu ben meme başvurdum ve 16 saate tamamladılar yani maaşımı hak etmiş oldum :)

2 sene boyunca bende 6 saat derse girdim şimdi 24 saat beni baya zorluyor

BBNET
Geri