Bugün Öğretmen Hakkında Ne Haber Çıkar????????

Kodla Büyü

blue123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
821
öğretmenler artık siteleri gezerken hakkımızda nasıl kötü bir haber çıkacak diye bekler oldu..bugünde haber çıkmadı anne... :puhaha:
 
hangi medyadan bahsediyorsunuz günlerdir tv ye bakıyorum hiç memur maaşlarını yorumlayan oldu mu? tartışma proğrmlarında memur maaşlarını tartışan oldu mu? olmaz medya başbakanın elinde. eskiden kartel medya diye bağıran başbakan şimdi ağzını bile açmıyor.
 
çıktı çıktı çıkmazmı hiç ...

trt haber de gazeteler manşetleri okunuyordu... postada öğretmene kötü haber 3 aylık tatil artık 2 ay diye
 
hükümetler gelir geçer...ama biz öğretmenler tek yumruk olursak istediğimiz alırız istediğimiz hakkıda kazanırız
 
Üzücü bir olay . :( Öğrencinin evinde gerçekleşmiş ama bakalım nasıl öğretmenlerin üstüne atacaklar.

'Facebook’a girme dersini çalış' uyarısı intihar ettirdi
Diyarbakır’da, Yenişehir İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Rengin Şimşek (14), 9 Haziran’da yapılacak Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) hazırlanıyordu.

Okulunda başarılı olan, ancak sınav öncesi kaygısı yaşayan Şimşek, son günlerde ailesi ile ders çalışma nedeniyle tartışmaya başladı. İddiaya göre Rengin Şimşek, ders zamanları dışında sık sık sosyal paylaşımsitesi Facebook’a giriyordu. 3 gün önce de gece saat 01.00 sıralarında bilgisayar başında oturan Rengin’i ailesi “Bu saate kadar neden bilgisayar başındasın? Facebook’a girme, ders çalış. Çalışmayacaksan uyu, dinlen” diye uyardı. Bilgisayarın kapatılmasına sinirlenen Rengin, anne ve babasının odadan çıkmasından 15 dakika sonra 10. kattaki evlerinden kendini boşluğa bıraktı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Rengin’in ölümü ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Şimşek Ailesi, olay öncesinde kızlarının kardeşleri ile tartıştıktan sonra odasına kapandığını söyledi. Küçük kızın öğretmenleri SBS dönemi öncesi öğrencilerin büyük stres yaşadığını, Rengin’in de yaşadığı sınav stresiyle canına kıymış olabileceğini kaydetti.
http://www.memurlar.net/haber/234935/
 
Merakla gazetelerin birinci sayfalarına baktım. Ve hüsrana uğradım.
Ne kadar üzücü ki, Sözcü dışında hiçbir gazete Başbakanın öğretmenlerle ilgili sözlerine yer vermemiş. (Sözcüdede en altta kısa bir haber çıkmış.)
Birkaç gazete ise zaten olmayan 3 ay tatilin artık 2 ay olacağını ilk sayfadan duyurmuş.
Vay öğretmenimin haline. Hükümet güzel ulaştı amacına. Bütçesinin önemli bir kısmını oluşturan öğretmene hiçbirşey vermedi. diğer memurların ağzına bir bal sürdü. Halkı da öğretmene ücret vermeyişine iknaya koyuldu.BAşarılı da oldu diyebiliriz. Çünkü bundan sonra önüne gelen herkes, zaten 15 saat çalışıyorsunuz size 1600 çok bile diyerek geçecek yanımızdan.
Allah sonumuzu hayretsin.
 
Hükümetin planları tıkır tıkır işliyor.Onlara direnen bir grubun karşısına hemen kendi geçmiyor yalan sözlerle halkı çıkarıyor.Halkta bilinçsizliğiyle öğretmenin karşısında duruyor.Şu ana kadar hemen hemen tüm kurumlarda aynı senaryoyu uyguluyor hükümet.Sürekli kutuplaşma çıkarıyor ve herkesi birbirine kırdırarak kenardan izliyor.
 
Geri
Üst