bugün ne pişirsem? konusu varsa bu da olsun istedim
uhaha:

marasliyim' Alıntı:bugün ne pişirsem? konusu varsa bu da olsun istedimuhaha:
Hocam Allah mübarek etsin.nryozer' Alıntı:güzelmiş aslındabirkaç ay önce örtündüm, çok sıkıntı yasıyorum
tesettür mğazaları çok pahalı, bir anda gardrobu değiştirmek nerdeyse imkansız, kampanyalardan birbirimizi haberdar etsek hiçte fena olmaz
![]()
nryozer' Alıntı:güzelmiş aslındabirkaç ay önce örtündüm, çok sıkıntı yasıyorum
tesettür mğazaları çok pahalı, bir anda gardrobu değiştirmek nerdeyse imkansız, kampanyalardan birbirimizi haberdar etsek hiçte fena olmaz
![]()
hocam nerdeki ghisa. ben onların ürünlerini giyiyorum birkaç yıldır çok içime siniyor ama yeni ilimizde yok galibazilal' Alıntı:nryozer' Alıntı:güzelmiş aslındabirkaç ay önce örtündüm, çok sıkıntı yasıyorum
![]()
yüzde elli indirimler başladı. ben ghisa dan kaban aldım 2 gün önce
Amin Allah müüabarek etsin.skipper_forum' Alıntı:Hocam Allah mübarek etsin.nryozer' Alıntı:güzelmiş aslındabirkaç ay önce örtündüm, çok sıkıntı yasıyorum
![]()
teşekkürederim arkadaşlarmetinunal81' Alıntı:Amin Allah müüabarek etsin.skipper_forum' Alıntı:Hocam Allah mübarek etsin.nryozer' Alıntı:güzelmiş aslındabirkaç ay önce örtündüm, çok sıkıntı yasıyorum
![]()
şeffaf' Alıntı:hocam nerdeki ghisa. ben onların ürünlerini giyiyorum birkaç yıldır çok içime siniyor ama yeni ilimizde yok galibazilal' Alıntı:nryozer' Alıntı:güzelmiş aslındabirkaç ay önce örtündüm, çok sıkıntı yasıyorum
![]()
yüzde elli indirimler başladı. ben ghisa dan kaban aldım 2 gün önce