Buda benim beyaz atım "Astra'm"

Kodla Büyü

ekicimert

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kapı kolları çıtaları ve ayna kapaanı boyatmadan önceki hali ...

Beyaz Gelinciğim.. : )

İdare eder bi Cep telefonuyla çekilmiş bundan sonrakiler idare edin: )) şimdiki hali ...

Jant & yay fena olmaz dimi ... ama para yok malesef : )

Hocam kesinlikle jant değişmeli . birde aynalarıda beyaza boyatabiirsin. Film varmı yokmu tam belli olmyor ama laser çizimi amerikan filmi çektirebilirsin siyah olack . bende o zaman harika olur.

Allah kaza bela vermesin hocam..

yan marşbiyeller nedense gözüme battı durdu :roll: arabanın ince modifiyelere ihtiyacı var gibi.. kolay gelsin

kapı kolunu ve çıtaları boyatırken çıkardınız mı yoksa üzarinde mi boyadınız?
Bende de CD'si var, gümüş giri, boyatmayı düşünüyodum çıtaları ve kapı kolunu, açıp kaparken kapı kolu çiziliyor diye boyatmadım.
sen kullan bakalım bir süre olmazsa bende boyatırım, boyanınca göze daha hoş geliyor. :+1:

şu resimleri küçültmek aklınıza gelmedimi acaba?bende yeni 2010 astra gelecek diye diye bekliyorum, kargaya yavrusu şahin gibi gelirmiş misali :) şaka şaka

Yapılacak listesi:

1) Camlara film
2) 17'' Jant ve Spor Lastikler
3) Spor Helezonlar

:D

tcoalngsau' Alıntı:
Allah kaza bela vermesin hocam..

yan marşbiyeller nedense gözüme battı durdu :roll: arabanın ince modifiyelere ihtiyacı var gibi.. kolay gelsin

teşekküler hocam daha yapılacak işi çok ilk zamanlar benimde pek hoşuma gitmedi yanlar ama sonra benim gözüm alıştı sanırım birde gerçekte bu kadar kötü durmuyor.

BAHADIRHAN' Alıntı:
kapı kolunu ve çıtaları boyatırken çıkardınız mı yoksa üzarinde mi boyadınız?
Bende de CD'si var, gümüş giri, boyatmayı düşünüyodum çıtaları ve kapı kolunu, açıp kaparken kapı kolu çiziliyor diye boyatmadım.
sen kullan bakalım bir süre olmazsa bende boyatırım, boyanınca göze daha hoş geliyor. :+1:

kapı çıtaları kollarını çıkarmadan yaptı ustam ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok memnunum.

Turna' Alıntı:
şu resimleri küçültmek aklınıza gelmedimi acaba?bende yeni 2010 astra gelecek diye diye bekliyorum, kargaya yavrusu şahin gibi gelirmiş misali :) şaka şaka

resimler yüklendiği anda küçülüyor zaten sayfada . okulda resimlerin yüklenmesi biraz zaman alabilir evet ilk denemi evde yaptığım için aklıma gelmedi.
mefete' Alıntı:
Yapılacak listesi:

1) Camlara film
2) 17'' Jant ve Spor Lastikler
3) Spor Helezonlar

:D

film var da bu liste uzar gider sayın hocam angel far irmscher panjur vs vs...
sahibinden hesabımda favorilerimde bi kaç tane on numara jant var ama şu an için alamıyorum
para%imkan meselesi tabi bu işler

BBNET
Geri