bu yeni panele giriş için her şeyi denedim ama olmuyor

Kodla Büyü

umutbilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 1 saatten beri her türlü şifreyi denedim eski yeni ftp şifresi cartu curtu ama giremedim. yardımcı olabilecek birileri var mı?

girenler nasıl girdiklerini anlatabilirler mi? ya da ben ne yaptığımı anlatayım..eski kurum e posta adresimi girip ftp şifremi girdim olmadı..eski kurum e posta adresimle eski mebbis şifremi girdim olmadı. yeni kurum kodu ile mebbis şifresi o da olmadı

yaklaşık bir hafta önce yeni kurum kodu ve mebbis şifresi ile ftp adresi ile şifresi oluşturmuştuk müd yardımcısı ile. Hiç bir şey yapmadım alan adı ve ftp şifresi ile girdim.

Yeni kurum koduyla deneyin oluyor. Kurum kodları değiştiği için .......meb.k12.tr noktalı yere yeni kurum kodunu deneyerek tekrar giriş yapın. Olacaktır. Ben girdim.

ftp şifresini nasıl ve nerden öğrenebiliriz önceden mebbis şifresi ile görebiliyorduk şimdi nasıl

Okulum meb. k12 uzantılı mail adresi ve ftp şifresi ile girdikten sonra yeni kullanıcı olarak kendi mailimi verdim. sorunsuz giriyorum.

arkadaşlar bizim okulda ilkokul ortaokul bir arada. İki site yapcam ama biz eski domaini kullanamıcaz anladığım kadarıyla. Yeni oluşturdum ben iki domain. Ama girişlerde sıkıntı oluşturuyor hatta ilkokulunkine hiç girmiyor ortaokulunkine bazen giriyor. Eski siteyle nasıl bağlantısını kurcaz bu yeni oluşturduğum adlarla ben anlamadım ya...

Okulum ilk-Orta diye 2 ye ayrıldı, ortaokul için alan adı aldım. bu yeni aldığım alana ait ftp şifresini nasıl elde edebilirim? ve ayrıca yeni ortaokula ait mail adresini nasıl alabilirim?

BBNET
Geri