Bu yazılımı editlemek istiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COBOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Belki kimse farkında değil ama ilköğretim için gerçekten güzel ve ender bir yazılım.Yapan arkadaş soruların rakamlarını gerçekten yüksek tutmuş ve sorular genelde uzun.Yaklaşık 7-8 yıldan bu yana elimde olan bu yazılımın sitesi kapanmış ve e-mail yolu ilede ulaşamadım.
Gelelim esas konuya.
Bu yazılım ihtimal eski pascal versiyonlarından biri ile derlenmiştir.Bunu bile tam olarak bilmiyorum.Tek isteğim aynı zamanda ödev çıktısı verebilen bu yazılımı editleyip daha kullanışlı bir hale getirmek.Yüksek ihtimal cryptolanmamış.
Kaynak kodunu bana iletebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

hocam sana bi güzellik yapayım. programını görsel bi arayüzde hazırlar yine çıktı alabileceğin ve de soruları kendin ekleyebileceğin bi program yazayım. şimdi uğraştırma bizi pascalla. acelen yoksa okulların şu yoğunluğu geçtikten sonra göndereyim.

Hocam çok makbule geçer.
Zamanında bende böyle bir yazılımı yapıp kullanmıştım.C-64 te ve s-basic ile;
ama exe ile çalışmıyordu ve derleyiciside işlemciside demode oldu.Unutmassan gerçekten makbule geçer derim.Programın özelliği problemi değil, problemdeki isimleri ve özellikle verilen sayı sınırlılıkları içinde random olarak sayıları değiştiriyor olması gerekiyor .Şimdiden teşekkürler.

COBOL' Alıntı:
Belki kimse farkında değil ama ilköğretim için gerçekten güzel ve ender bir yazılım.Yapan arkadaş soruların rakamlarını gerçekten yüksek tutmuş ve sorular genelde uzun.Yaklaşık 7-8 yıldan bu yana elimde olan bu yazılımın sitesi kapanmış ve e-mail yolu ilede ulaşamadım.
Gelelim esas konuya.
Bu yazılım ihtimal eski pascal versiyonlarından biri ile derlenmiştir.Bunu bile tam olarak bilmiyorum.Tek isteğim aynı zamanda ödev çıktısı verebilen bu yazılımı editleyip daha kullanışlı bir hale getirmek.Yüksek ihtimal cryptolanmamış.
Kaynak kodunu bana iletebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Yukarıdaki programı on yıl önce ben yazmıştım. Pascal 7 kullanmıştım. Her soru ayrı bir procedure ile oluşturuluyor. Bu procedure'lerin değer atadığı değişkenler sabit soru tekstinin arasına yazılıyor(du. Yanlış hatırlamıyorsam.) Programımı faydalı bulduğunuz için teşekkür ederim. Bir programcı değilim. Edebiyat öğretmeniyim. Programcılıkla uğraşacak çok fazla zamanım da yok. Bu programın uzman bir kişinin elinden geçtikten sonra öğretmen ve öğrenciler için çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Programı geliştirebilirseniz adıma yer vermeniz gerekmiyor. Kodları istediğiniz gibi kullanın. Yalnız kodları bulabileceğimden emin değilim. Eski CD'leri epey karıştırmam lazım. E-posta adresim: yavuzsenyigit@gmail.com. İrtibat kurarsanız ve bulabilirsem kodları yollarım. Yavuz ŞENYİĞİT

Vay be nereden nereye :) Yavuz hocam sen kodları bulabilirsen bu konuya ekle. Hepimiz görelim istersen :)

BBNET
Geri