Bu yıl hangi takım şampiyon olur?

Kodla Büyü

ernestososa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
en hakedeni ve en sampatiği Beşiktaş
Stadsız ve parasız buraya kadar geldi
En fazla maç yapan ve yorulanda Beşiktaş

Fenerbahçe eğer gerçek oyununu oynarsa diğer takımlara bakılmaksızın çok rahat şampiyonluğu alacaktır.

Ama geçen haftaki eskişehir maçındaki gibi isteksiz ve kepaze bir oyun oynarsa 2.bile olamaz...

Fenerin fikstur avantaji var..
Besiktasin iki derbisi var ikisi de deplasman o yuzden biraz sıkıntılı..
Ancak 3 buyuklerin hicbiri guven vermiyor..
fener kendi evinde tek yarida 3 gol yed..
galatasarayda da dusus var..
her turlu surprize acik olmak lazim

Re: Ynt: Bu yıl hangi takım şampiyon olur?

ernestososa' Alıntı:
en hakedeni ve en sampatiği Beşiktaş
Stadsız ve parasız buraya kadar geldi
En fazla maç yapan ve yorulanda Beşiktaş
Şampiyonluk BJK hakkı

Bir beşiktaşlı olarak, takımımım tecrübesinin şampiyonluğa yetmeyeceğini düşünüyorum. Bugün Trabzon'u yensek bile sondan 1 hafta önce gs'yı yenmemiz zor.

Galatasaray kalan maçlarda gol yeme problemini biraz olsun çözerse sadece şampiyonluğun değil, türkiye kupasının da tek favorisi bence. Ayrıca fener balıkesire karşı oynadığı futbolu sivasta oynarsa haftaya şampiyonluğa havlu atar diye düşünüyorum. Beşiktaş bugün trabzonu yenerse galatasarayın şampiyonluğunu sadece geciktirmiş olur.. Çok uzun konuştum be ya :) Son bir şey daha; eğer son haftalara kalırsa, finalleri iyi oynayan Galatasaray tecrübesiyle ipi göğüsleyecektir. Ne galatasaray propagandası yaptım ama :)

Beşiktaş Antepi yenemesede farketmez eski durumda da gs yi yenmesi gerekiyor bu durumda da yenerse şampiyon olur
Sadece feneri ortak etmiş oldu, fenerin puan kaybı zaten sürpriz olmaz

gençler gs yi yenecek, fener elbet takılır, beşiktaş ttnet arenada gs yi yenip şampiyon olur

bu yazımı unutmayın alıntı yapacağım

BBNET
Geri