Bu video hakkındaki düşünceleriniz?

Kodla Büyü
kahve falı gibi birşey olmuş :lol:
yada
''2009 yazarken de iki sıfır var 9 un yanındaki 0 solda. 0 sildiniz... kaldımı dokuz. 2 nin yanında bir sıfır var onu da sildiniz kaldı mı 2 toplayın ne yapar, 11 yapar. 2009 içinde ki iki sıfırı da sildiniz ne kaldı 29 kaldı... 11 ile 29 u toplayın 40 yapar :wink:

ilon' Alıntı:
kahve falı gibi birşey olmuş
yada
''2009 yazarken de iki sıfır var 9 un yanındaki 0 solda. 0 sildiniz... kaldımı dokuz. 2 nin yanında bir sıfır var onu da sildiniz kaldı mı 2 toplayın ne yapar, 11 yapar. 2009 içinde ki iki sıfırı da sildiniz ne kaldı 29 kaldı... 11 ile 29 u toplayın 40 yapar :wink:

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

hocam her seyı anlamaya calıstım ama sondakı fenerbahceyı anlayamadım zaten anlamayada gerek yok

bu salak diziye bakmak bile istemem. 10 senesi olmuş reklamlarda gördüm. 10 yıldır 1 bölümünü bile izlemedim.
üniversite yıllarımda kantinde ülkücüler reis dedikleri kişinin arkasına dizilir izlerlerdi. dizi bitince de sandalyeden bir kalkışları olurdu sanki hepsi birer polat olmuş :mrgreen: bizde arkadaşlarla onları izler gülerdik.

diziden böyel anlamalar çıkarmak salakça tamam da diziyi o kadarda aşağılamanız yanlış....yanlışları olsada bazen güzel mesajlar evren bir dizi...abartılar her filmde olur.

yok benim amacım dizinin konusunu aşağılamak değil. hatta Türkiyenin gerçeklerini bile işlemiş denilebilir ama. oyuncularını sevmedim ben hiç. hele o polat yokmu komedi. adamın bir ciddi duruşu var sanki gülmemek için kendisini zor tutuyor dersin.

BBNET
Geri