A aydansiii Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 518 18 Kasım 2013 #1 Yeni kurduğum iki pc de sürekli bu hata mesajı ile karşılaşıyorum. İdare ve Öğretmenler odasında kullanılıyor bu pcler. Nasıl giderebiliriz.Teşekkürler Ekli dosyalar adsız.JPG 17.4 KB · Görüntüleme: 523
Yeni kurduğum iki pc de sürekli bu hata mesajı ile karşılaşıyorum. İdare ve Öğretmenler odasında kullanılıyor bu pcler. Nasıl giderebiliriz.Teşekkürler
muratbdg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 862 18 Kasım 2013 #2 Javayı kaldırıp son sürümünü tekrar yükle.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 18 Kasım 2013 #3 Javayı güncelle. Eski sürümü varsa onu kaldır yenisini kur. http://www.java.com/tr/ Şunu da indir bilgisayarlara kur sorun çözülür. http://www.microsoft.com/en-us/download ... px?id=5555 Eğer sorun hala devam ederse ki bu çok düşük bir ihtimal. msconfig den başlat bölümündeki gereksiz yazılımları kaldır.
Javayı güncelle. Eski sürümü varsa onu kaldır yenisini kur. http://www.java.com/tr/ Şunu da indir bilgisayarlara kur sorun çözülür. http://www.microsoft.com/en-us/download ... px?id=5555 Eğer sorun hala devam ederse ki bu çok düşük bir ihtimal. msconfig den başlat bölümündeki gereksiz yazılımları kaldır.