bu tv yi alir miydiniz?

Kodla Büyü
Sadece smart tv degil hocam çoğu siteyi açıyor denedim. Biz de 3d yi cok gerekli görmedik. Smart tv olmasa da olurdu tabi.

arkadaşlarım çoğu biraz daha fazla ödeyerek smart tv aldı ama şimdi keşke bu kadar vermeseydim diyorlar. bence 3d olması daha önemli. hatta 2d den 3d ye çeviren olursa.tabiii bu benim göçrüşüm.

bence almayın bunu...3d olsun bir de almışken alabildiğiniz kadar büyük ekran alın...47inç mesela...

Size belki aykırı gelecek ama plasma(+) ve en az 129cm ekran tv almanızı tavsiye ederim. Plasma(+) alanında şu anda samsung ve panasonic üzerine televizyon yok. Alın bilgisayar bağlayın ve oyun oynayın. 3D denemeleri yapın. Ha bir de fiyatlarına bakın inanamayacağınız derecede uygun fiyatlarla plasma televizyonuna sahip olabilirsiniz. Göreceksiniz ki iyi ki plasma almışım diyeceksiniz :)

Ehehe bu konuda tecrübem var da.

sanalomer' Alıntı:
Size belki aykırı gelecek ama plasma(+) ve en az 129cm ekran tv almanızı tavsiye ederim. Plasma(+) alanında şu anda samsung ve panasonic üzerine televizyon yok. Alın bilgisayar bağlayın ve oyun oynayın. 3D denemeleri yapın. Ha bir de fiyatlarına bakın inanamayacağınız derecede uygun fiyatlarla plasma televizyonuna sahip olabilirsiniz. Göreceksiniz ki iyi ki plasma almışım diyeceksiniz :)

Ehehe bu konuda tecrübem var da.
hocam plazma tv ler birçok ülkede yasak lcd den 4 kaz fazla elektrik harcıyor fuzuili zarar zaten eski tv teknolojisi plazmalar şuan Led tv alınması en mantıklı samsung 5300 modeli var bu tv nin bizde oynatmadığı uzantı yok sanırım (flv, mov ,avi, bluray denedim) samsung tv konusunda baya iyi bence tercih size kalmış

ben aldım butvden 3-4 ay önce... smart tv özelliği güzel, internet browser sayesinde internette her sitede çok rahat gezinebiliyorsunuz... Sadece videoları ve bazı sitelerdeki flashları açmıyor, oyun sitelerini açıyor... smart özelliğini her geçen gün geliştiriyorlar, birkaç tane çok sık kullandığım (youtube hava durumu ve trt özellikle) özelliği var.... smart tv istiyorsanız tavsiye ederim alın, hele de amacınız sadece internet ise kesin alın... ben bir tane de mini kasa aldım 1 ay önce ve onu bağladım tvye, böylece bilgisayar gibi kullanıyorum çocuk küçük olduğunca diğer bilgisayara karışıyordu buna artık karışamıyor... bunu niye söyledim çünkü bilgisayar aldıktan sonra smart özelliğini kullanmamaya başladım, bir şeyler kaydetmek gerekince bilgisayarı açmak gerekiyordu...size de tavsiyem eğer bilgisayar da bağlasam güzel olur diyorsanız ve 3d ye de pek ilginiz yoksa normal led tv ve bir de mini kasa alın,(veya evde notebook veya kasa varsa onu bağlarsınız) onu bağlayın tvye..

Smart tv işimizi görür diye düşünüyorum. Çokça internettte sörf yapmıyoruz . Girip takip ettiğimiz belli siteler var. Netbook var onu baglayabilirim. Smart olmasa 200 tl civarı farkediyor sanirim.

3d izlemek icin filmin 3d mi olması lazim. Yoksa tv yayını 3d mi gösteriyor? Birde ona gözlük lazim. Gözlüğü gördüm cok hantal geldi. Bir de bizde 3 küçük çocuk var. Kesin başlarına birşey gelir diye düşündüm. Eşim de 3d film izledim gözlerimi cok yordu deyince caydim ben de..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-42 ... 2603.html#

hocam şu tv ye bi bakın, abimler yazın aldı bunu, ben çok beğendim tüm özelliklerini, bizde de lcd var alırken işimizi görsün diye aldık ama neden almışken böyle birşey almadık diye pişman olmuştum, ve en yakın zamanda bu veya daha büyük ekranlısını almayı düşünüyorum..3d filmler için ise torrentler var şimdiden arşiv oluşturuyorum :) ama en güzelide belgeseller tabi...

BBNET
Geri