Bu televizyonu tavsiye eder misiniz

Kodla Büyü
Ben yıllardır Samsung marka tv kullanıyorum. Gayet memnunum. Bu model özelinde bilgim yok ama:)

Büçte varsa oled almak mantıklı görüntü olarak bambaşka bir teknoloji.

Mumkunse iki taraftan aydinlatan edge ledli modeller yerine arkada full led dizilimi olan direk led yada miniled bakın butceniz varsa tabi

Burada bilgi veriliyor kısmende olsa

2015 yada 2016 yılında Samsung 4k TV aldım. O zaman yeni çıkıyordu bu özellik. 4k en ucuz da benim TV idi. Hala kullanıyorum. Ledler yavaştan gidici gibi. Birinin merceği düşmüştü. Sonra o gitti sanırım Led söndü. Bölgesel hafif kararmalar var ama film izlerken falan belli olmuyor. Ekran tamamen beyaz ya da tek renk olursa belli ediyor kendisini. Paneli çok güzel. 10 senelik TV ama renkleri hala beğeniyorum. Geçen Aralıkta arıza verdi ama fazla bir meblağ tutmadı. 200 TL verdim. Tamirci de hocam paneli çok güzel. Eskimiş ve yakında Ledler sönebilir, Ledler sönerse eğer sen Led değişince birde o zaman gör panelin görüntüsünü dediydi.

O zaman anladım ki bilinen marka kullanmak ve iyi bir tamirciye düşmek iyi birşey. Hala kullanıyorum ve Allah gecinden versin ama değiştirmem gerekirse samsung ya da lg alırım. Mağazaya gidip bakın. Görüntü kalitesi içinize sinerse alın derim.

Tizen işletim sistemi yenilerde nasıl bilmem ama bende 2 yada 3 kez güncelleme aldı. Her güncelleme ile sesi daha iyi oldu. Zaten Android TV box kullanıyorum o sebeple işletim sistemi de sorun olmuyor.

Mumkunse iki taraftan aydinlatan edge ledli modeller yerine arkada full led dizilimi olan direk led yada miniled bakın butceniz varsa tabi

Burada bilgi veriliyor kısmende olsa
Başlıktaki televizyon Edge LED mi hocam nasıl anlayacağız? Özelliklerinde bulamadım

Samsung 65" UHD televizyon nasıl arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Evde salonda kullanım amaçlıdır.
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama paranızı çöpe atın daha iyi. Eğer bu işten anlıyorsam bu Tv çok iş görmez. Özelliklerine bakın lütfen. Ama siz ‘ben sadece kanalları izleyeceğim’ diyorsanız alınabilir hatta gidip üç harfli marketlerden daha ucuzlarını alın çünkü aynı işi görür. Ben bu Tv ye para vermem çünkü görüntü benim için önemli. Güle güle kullanın

Başlıktaki televizyon Edge LED mi hocam nasıl anlayacağız? Özelliklerinde bulamadım
U7000 u8000 serisi 8000F serisi vs Edge led samsungda
Q70 q80 q90 vs ise full direk led

Qn70 qn80 qn90 gibiler miniled

Ayrica q80, q90, qn80ve qn90 larda dahili hoparlör sayisi fazla buda cok daha iyi ses veriyor ses sisteminiz yoksa
Çok kez filmlerden gelen korna sesi bardak kirilmasi sesini evde kırıldı yada disarida kim bu korna calan sesi gelen diye zannetmisligimiz var 😆

2015 yada 2016 yılında Samsung 4k TV aldım. O zaman yeni çıkıyordu bu özellik. 4k en ucuz da benim TV idi. Hala kullanıyorum. Ledler yavaştan gidici gibi. Birinin merceği düşmüştü. Sonra o gitti sanırım Led söndü. Bölgesel hafif kararmalar var ama film izlerken falan belli olmuyor. Ekran tamamen beyaz ya da tek renk olursa belli ediyor kendisini. Paneli çok güzel. 10 senelik TV ama renkleri hala beğeniyorum. Geçen Aralıkta arıza verdi ama fazla bir meblağ tutmadı. 200 TL verdim. Tamirci de hocam paneli çok güzel. Eskimiş ve yakında Ledler sönebilir, Ledler sönerse eğer sen Led değişince birde o zaman gör panelin görüntüsünü dediydi.

O zaman anladım ki bilinen marka kullanmak ve iyi bir tamirciye düşmek iyi birşey. Hala kullanıyorum ve Allah gecinden versin ama değiştirmem gerekirse samsung ya da lg alırım. Mağazaya gidip bakın. Görüntü kalitesi içinize sinerse alın derim.

Tizen işletim sistemi yenilerde nasıl bilmem ama bende 2 yada 3 kez güncelleme aldı. Her güncelleme ile sesi daha iyi oldu. Zaten Android TV box kullanıyorum o sebeple işletim sistemi de sorun olmuyor.
bir de samsung akıllı kumandadan Türkçe arama yapabilsek. Ne zaman bir tv mağazası denk gelsem müşteri temsilcisine özellikle soruyorum, belki bir gün Türkçe arama yapabiliriz. LG bayadır destekliyordu bu özelliği. Bunun dışında Samsung Qled'den memnunum, benim de 8 sene olmuştur sanırım.

ilksms
Geri