Bu tarz içerikleri nasıl bulurum

Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Bu tarz videoları nereden bulabilirim?
Misal 6 adet komik kedi videosu bulup, bunları sıralamak istiyorum.

(Link vermeden sormak istedim. O sebeple görsel ekledim.)

ranking.webp

Sayın Hocam, kusura bakmayın ama ne yapmak istediğinizi tam anlayamadım.
Sayın Hocam mesela Pexels ve Pixabay sitelerinde funny cat videoları aratıyorum fakat hiç de eğlenceli olmayan kedi videoları çıkıyor.
Yukarıdaki görselde de 6 tane rastgele etkileyici videolar sıralanmış. "Ben de o 6 videoyu acaba hangi siteden bulabilirim" sorusunun cevabını arıyorum.

videoları siz buluyorsunuz hocam, youtube ya da stok video sitelerinden. Kurgu işlemleri capcut tarzı programlar aracılığıyla yapılıyor. Hiç bir edit proramı size videoaları bulmaz.
Videoları bulma konusunda sıkıntım var hocam. Stock sitelerini gezdim fakat (özellikle ücretsiz olanlarını) hiçbirinde bu kadar kaliteli içerik yok. Acaba dedim, benim bilmediğim güzel bir kaynak var mıdır?

Zaten sosyal medya uygulamaları size sürekli benzer videolar önerdiği için sosyal medyanın kendisinden başka bir şeye ihtiyaç yok diye düşündüm.

Bence yeni bir hesap açın. Zaten bildiğiniz bir kaç tane içeriği hemen izleyin, yayıncısını takip edin, beğen, kaydet, mesaj ile birisine gönder gibi tepkiler verin.
Sosyal medya size sürekli onların benzerini önerip duracak, oradan beğendiklerinizi alın kendi videonuzu düzenleyin.

Videoları bulma konusunda sıkıntım var hocam. Stock sitelerini gezdim fakat (özellikle ücretsiz olanlarını) hiçbirinde bu kadar kaliteli içerik yok. Acaba dedim, benim bilmediğim güzel bir kaynak var mıdır?

Bu tarz videoları paylaşan yüksek takipçili hesapları takip edip oradan alacaksanız hocam. Bu işin raconu bu, yani "taklit etmek" artık herkes böyle yapıyor. Bizde de mesela bu şekilde takılan Çağrı Taner miydi neydi öyle hesaplar var. Yurt dışı hesaplardan alıp alıp paylaşıyordu, yıllar önce engelleyip geçmiştim.

Bu tarz videoları paylaşan yüksek takipçili hesapları takip edip oradan alacaksanız hocam. Bu işin raconu bu, yani "taklit etmek" artık herkes böyle yapıyor. Bizde de mesela bu şekilde takılan Çağrı Taner miydi neydi öyle hesaplar var. Yurt dışı hesaplardan alıp alıp paylaşıyordu, yıllar önce engelleyip geçmiştim.
Hocam inanın o yöntemi düşündüm fakat kaliteli içerik üreticileri illaki video üzerinde yazı, logo, işaret vb. bulunduruyor. Alınmıyor 😄

ilksms
Geri