Sayın Hocam mesela Pexels ve Pixabay sitelerinde funny cat videoları aratıyorum fakat hiç de eğlenceli olmayan kedi videoları çıkıyor.Sayın Hocam, kusura bakmayın ama ne yapmak istediğinizi tam anlayamadım.
Hocam düzenleme değil de, videolarda capcut içerisinde mi bulunuyor?capcut ile yapılıyor bu içerikler hocam
Hocam düzenleme değil de, videolarda capcut içerisinde mi bulunuyor?
videoları siz buluyorsunuz hocam, youtube ya da stok video sitelerinden. Kurgu işlemleri capcut tarzı programlar aracılığıyla yapılıyor. Hiç bir edit proramı size videoaları bulmaz.Hocam düzenleme değil de, videolarda capcut içerisinde mi bulunuyor?
Videoları bulma konusunda sıkıntım var hocam. Stock sitelerini gezdim fakat (özellikle ücretsiz olanlarını) hiçbirinde bu kadar kaliteli içerik yok. Acaba dedim, benim bilmediğim güzel bir kaynak var mıdır?videoları siz buluyorsunuz hocam, youtube ya da stok video sitelerinden. Kurgu işlemleri capcut tarzı programlar aracılığıyla yapılıyor. Hiç bir edit proramı size videoaları bulmaz.
Videoları bulma konusunda sıkıntım var hocam. Stock sitelerini gezdim fakat (özellikle ücretsiz olanlarını) hiçbirinde bu kadar kaliteli içerik yok. Acaba dedim, benim bilmediğim güzel bir kaynak var mıdır?
Hocam inanın o yöntemi düşündüm fakat kaliteli içerik üreticileri illaki video üzerinde yazı, logo, işaret vb. bulunduruyor. AlınmıyorBu tarz videoları paylaşan yüksek takipçili hesapları takip edip oradan alacaksanız hocam. Bu işin raconu bu, yani "taklit etmek" artık herkes böyle yapıyor. Bizde de mesela bu şekilde takılan Çağrı Taner miydi neydi öyle hesaplar var. Yurt dışı hesaplardan alıp alıp paylaşıyordu, yıllar önce engelleyip geçmiştim.