Bu sene sonunda 15 gün seminer mi olacak tı ?

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
şimdi aklıma geldi, sınav takvimi yok artık, sene sonu karneden sonra, sınav yaptığımız günlerde okulda mı olacağız,
ilköğretim gibi adı zümre seminerleri yapılacak mı? uçak bileti alacağım da önceden hesap etmem lazım.

Internet' Alıntı:
şimdi aklıma geldi, sınav takvimi yok artık, sene sonu karneden sonra, sınav yaptığımız günlerde okulda mı olacağız,
ilköğretim gibi adı zümre seminerleri yapılacak mı? uçak bileti alacağım da önceden hesap etmem lazım.

sorumluluk sınavları dönem içine alındığı için liseler içinde 1 temmuza kadar seminer dönemi bu sene uygulamaya başlanacaktır

peki bunu için seminer konuları ve gündemler ne zaman belirlenecek, ne yapılacak, içerik dolu mu?

haziran sonu yine öğrencilere sınav hakkı verirler bence.

yeni yönetmeliğe göre nayır nolamaz, ancak tatilin başlangıcını bilelim de ramazandan önce şöyle 10 gün bir çıkalım şehri fena olmaz mı? mübarek ayda zaten manevi olarak kapanacağız eve.

Hakan25' Alıntı:
seminer olayı sadece söylenti şu anda, resmi hiç bir yazı gelmedi henüz
hocam resmi yazı :ortaöğretim kurumlar yönetmeliği madde 87
Öğretmenlerin mesleki çalışmaları
MADDE 87- (1) Ortaöğretim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenler, derslerin kesimi tarihinden temmuz ayının ilk iş gününe, eylül ayının ilk iş gününden derslerin başlangıç tarihine kadar geçen sürelerde kadrolarının bulunduğu/görevlendirildikleri okulda mesleki çalışma yaparlar. Mesleki çalışma programı okul müdürlüğünce hazırlanır ve çalışma öncesinde yönetici ve öğretmenlere duyurulur

Seminer banko var ama içerik ne olacak kimse bilmiyor şu an...

İlköğretimlere bakanlıktan meslekli çalışma takvimi geliyordu. Çoğu video konferans şeklinde idi. Fatih projesinden bahsediliyor, eğitimle ilgili konularda kitaplar yazmış kişiler, üniversite öğretim üyeleri konuşturuluyordu. Liselerinki de benzer olacaktır diye tahmin ediyorum

evet gerçekten de olacak ve imza alınacakmış? ne yapalım? nasıl geçiyor vakit,
biz sorumluluk sınavlarında kağıt doldur vs derken 4-5 saat vakit öldürüyorduk? şimdi ne olacak?

Geçenlerde öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı, toplantıda 10 tane kadar konu belirlenmişti, konular gönüllü (ya da gönülsüz) arkadaşlara dağıtıldı. Her konu için iki kişi seminer döneminde o konu ile ilgili diğer öğretmenlere seminer verecek. Bizim konumuz ise yıllık plan ve zümre toplantısı nasıl yapılırla ilgili bir şeyler anlatacağız. Diğer konular da bizim konumuza benzer konular. Aslında herkes istekli olsa gayet de verimli geçebilecek bir dönem.
Sanırım bakanlık seminer dönemine yakın bir açıklama yayınlayacaktır.
Bekleyip, göreceğiz.

BBNET
Geri