Arkadaşlar meslek hayatımın 7. yılındayım ama en karmaşık sene bu sene oldu benim için. Formatörlük onaylanacaktı onaylanmayacaktı derken Bilişim rehbeliğini çıkardılar. Bilişim rehberliği yok onaylandı yok onaylanmadı derken norm fazlası olduğum için tayin iste dediler. Ama tayin isteyecek okul yok 2. aşamayı bekle dediler. Anadolu liseleri atamalarından dolayı 2. aşamayı ertelediler. Yarın birgün anadolu liseleri ataması olacak ve benim 74 puanım var koca mersinde 4-5 okul açık gözüküyo ve bu okulların hiç birine de bu puanla yerleşeceğimi düşünmüyorum. 2. aşama norm fazlası atamaları geldiğinde yine açık okul olmayacak olsa da 112 hizmet puanı ile bir yere yerleşemiyeceğimi düşünüyorum. Yerleşsem bile bir daha ki sene yine norm fazlası olma ihtimalim var. Bu kadar şeyi düşündürerek bizlerin kafasını meşgul ediyolar ve bizlerden sağlıklı hizmet bekliyolar. Acaba kafası bu kadar karışık olan bir insan hangi meslek grubunda olursa olsun yaptığı işte ne kadar performans gösterebilir ki. Allah sonumuzu hayırlı kılsın. Allah başımıza gerçekten eğitimden anlayan kişileri getirsin.