DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,931 26 Mayıs 2011 #1 Merhaba, Okul logosu için ekteki resmin daha kaliteli bir halini arıyorum. Elinde olan var mı acaba? Ekli dosyalar aranan.rar aranan.rar 87.5 KB · Görüntüleme: 189
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 26 Mayıs 2011 #3 buyrun hocam PS de biraz uğraştım.. Ekli dosyalar aranan1.JPG 465.4 KB · Görüntüleme: 990 aranan.jpg 103.8 KB · Görüntüleme: 988
Tenten Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,587 27 Mayıs 2011 #4 bu yilan niye aleve tırmanıyor neyin sembolleri bu biraz masonik birşeyler çağrıştırdı bir an.
Z zzeytinci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 456 27 Mayıs 2011 #5 Yılan sağlık alanının simgesidir diyebilirim. Meşale ise eğitimin. Büyük ihtimal sağlık meslek liselerinden birisiyle ilgilidir. Haksız mıyım Dotcom
Yılan sağlık alanının simgesidir diyebilirim. Meşale ise eğitimin. Büyük ihtimal sağlık meslek liselerinden birisiyle ilgilidir. Haksız mıyım Dotcom
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,931 27 Mayıs 2011 #6 @tcoalngsau teşekkür ederim. psd halini gönderebilirseniz sevinirim. Haklısınız zzeytinci , sağlık meslek lisesi için hazırlamaya çalıştığım logoya ait bir görsel.
@tcoalngsau teşekkür ederim. psd halini gönderebilirseniz sevinirim. Haklısınız zzeytinci , sağlık meslek lisesi için hazırlamaya çalıştığım logoya ait bir görsel.
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 27 Mayıs 2011 #7 hocam psd kaydetmedim.gerçi psd lik bir durumda yok jpeg üzerindede kolayca düzenleme yapabilirsiniz.select tool aracı ile alanları seçip renklendirin bu kadar..
hocam psd kaydetmedim.gerçi psd lik bir durumda yok jpeg üzerindede kolayca düzenleme yapabilirsiniz.select tool aracı ile alanları seçip renklendirin bu kadar..
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,931 27 Mayıs 2011 #8 Teşekkürler @tcoalngsau hocam. PS'de deneyeyim biraz.