Bu ne saçma birşey ya....

Kodla Büyü

deniz774

Aktif Üye
Okul müdür btr dilekçesine kendi görüşünü de ekleyecekmiş... yok başka okula görevlendirilmesine izin vermiyorum sadece bizim okula görevlendirilsin diye... ilk dönem liseye görevlendirildiğim dolayı... sizce birşey çıkar mı bu işten ... vil mem dikkate alır mı bu görüşü?????

eklesin hocam ne sıkıntısı olacak. btr yazısında önce liselerdeki ihtiyaç karşılanacak ondan sonra diğerlerine verilecek diyor. ehh liselerdeki ihtiyaçta karşılanamayacağına göre zaten liseye gidersin.

eklesin hatta sana neden lisede değil de kendi okulunda görev verileceğine dair nedenleri maddeler halinde sıralasın ki okul müdürünün bize olan ihtiyacını resmileştirelim. biraz da sana iltifat etmeyi himal etmesin :)

hey Allah ım...

Yönetmeklik açık hocam, fatih kapsamında liseler dolduktan sonra ancak kendi okulunuza verebilirler...

ysahin' Alıntı:
eklesin hatta sana neden lisede değil de kendi okulunda görev verileceğine dair nedenleri maddeler halinde sıralasın ki okul müdürünün bize olan ihtiyacını resmileştirelim. biraz da sana iltifat etmeyi himal etmesin :)

hey Allah ım...

Kesinlikle hocam hiç karışmayın. Hatta bu konuda bakanlığa da yazsın. Benim öğretmenime ihtiyacım var diye.

Böylelikle kendileri bize ne kadar ihtiyacı olduklarını anlarlar, normumuzla ikide bir oynamaktan vazgeçerler.
Hocam ben yerinizde olsam bu dilekçe ile sonuçta okulumda kalırsam bir adım öne geçmiş bile oluruz.

Bu sayede Liselere de BT norumunu açmak için öğrencilere BT dersini seçerler. Bu da hem norm demek olur, hem de liseye geçmek isteyen arkadaşlar için bir fırsat.

BBNET
Geri