Bu ne şimdi ya...

Kodla Büyü
evet tüm okullar için panel gelmesini bekliyorduk zaten. 3-4 gün geç geldi hatta :D

Beklenen haber gelmiş....

Şaka filan değil arkadaşlar. Beklenen bir durumdu zaten....

Eğer yeni duyuyorsanız yapacak bir şey yok defalarca konuşuldu forumda...

hocam bende site için şablon bakıyordum yazıyı okuyunca şok oldum...acaba yanlış mı okuyorum diye bi daha okudum. kendime inanamadım bilgisayarın tarihine bile baktım

şimdi ilçe mem sitelerini yaptığımız gibi en baştan okul sitelerini de mi belli bir şablona uyduracağız...

vatana millete hayırlı olsun.
hostingi alalı 1 ay olmuştu :)
şimdi 2 sitemiz oldu. 1. si resmi olarak kullanılmaya devam. ikincisi de wordpress ile devam edicem.

yıl sonuna kadar bitecekmiş.. güncellemesinide müdür yardımcılarına resmi olarak verselerde bunun yükünden tamamen kurtulsak..

tayinci42' Alıntı:
yıl sonuna kadar bitecekmiş.. güncellemesinide müdür yardımcılarına resmi olarak verselerde bunun yükünden tamamen kurtulsak..

müdür yardımcılarına verilme ihtimali bile yok (bt varsa), bence...

hocam biri tam olarak açıklayabilir mi ne yapacaz? eski okul siteleri tamamen kaldırılacak mı? eğer kaldırılacaksa yeni şablonları nerden indirecez? ve bi süre kısıtlaması var mı?

yılsonuna kadar yenisine geçmemiz gerekiyor, şablon kaydınız bitince hazır olarak ekranınızda oluyor...yönetici panelinden yeni hesap açın, mail adresi olarak msn adresinizi falan yazabilirsiniz, denendi sorunsuz hazır, güncellemelere...eskiler sanırım iptal olarak, eski sayfanızın açılışında uyarı olarak yeni adresinizi verebilirsiniz, kolay gelsin...

bence bu kötü oldu

çünkü her okulun kendine özgü bir sitesi olmalı

tabiki kurallara uygun ve olması gerekenler sitede olacak ama okula özgü bir renk, tasarım falan olabilmeliydi

çok bürokratik mi desem devletçi mi desem

öyle bişey oldu

okulların sitelerine girdiğimde gerçekten inceliyordum, hoşuma gidiyordu

şimdi yeni şablonlardan ıkrahım kalktı

deniz774' Alıntı:
hocam biri tam olarak açıklayabilir mi ne yapacaz? eski okul siteleri tamamen kaldırılacak mı? eğer kaldırılacaksa yeni şablonları nerden indirecez? ve bi süre kısıtlaması var mı?
okulwebyonetim.meb.k12.tr 'den okul e-posta ve ftp şifresi ile yönetim paneline giriliyor hocam şablon indirilmiyor. joomla gibi bi arayüz. ama tabi şu an erişilemiyor.

BBNET
Geri