Bu nasıl bir sistemdir yaa.

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşım yaptıkları bişey de düzgün olsa yaa. Sabahtandır mebwebe girmeye çalışıyorum sistem atıyor. Bi şekilde girdim bu sefer de albüme resimleri ekledim manşet resmi yapıcam. Gel gör ki manşet resmi seçemiyorum çünkü eklediğim resimler görünmüyor. Albümde görünüyor manşet resmi için seçemiyorum.
Böyle yapacaksanız hiç yapmayın kardeşim insanlar sizin yüzünüzden perişan oluyor. Hay ben böyle .......

aynı durum bendede var mdüdür geliyor şunu atmadın bunu atmadın boş boş oturuyo muamelesi görüyom sonra atılıyoda ben atmıyom sanki

arkadaşlar net bir cevabı varmıdır ben göremedim ama yeni site dedikten sonra uzun süre bekleyip boş bir sayfa geliyor. muhtelif zamanlarda ve bağlantılarla son sürüm tarayıcılarla denedim hep aynı :) varmıdır kaçırdığım bir nokta acaba ?

zafer_can' Alıntı:
Arkadaşım yaptıkları bişey de düzgün olsa yaa. Sabahtandır mebwebe girmeye çalışıyorum sistem atıyor. Bi şekilde girdim bu sefer de albüme resimleri ekledim manşet resmi yapıcam. Gel gör ki manşet resmi seçemiyorum çünkü eklediğim resimler görünmüyor. Albümde görünüyor manşet resmi için seçemiyorum.
Böyle yapacaksanız hiç yapmayın kardeşim insanlar sizin yüzünüzden perişan oluyor. Hay ben böyle .......

Hocam genel resimle manşet resimlerinin boyutları farklı. Genel resimde boyut aramıyor ama manşet resimler 432x370 olması gerekiyor.

BBNET
Geri