deryabote Aktif Üye Mesajlar 160 25 Mayıs 2012 #1 sabah sabah sinirim bozuldu bi bakayım dedim erişim engeli şimdi ultrasurfle giriyorum o da 2 saatte açmıyor sayfaları
sabah sabah sinirim bozuldu bi bakayım dedim erişim engeli şimdi ultrasurfle giriyorum o da 2 saatte açmıyor sayfaları
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,028 25 Mayıs 2012 #2 Bizde sorun yok hocam meb hattından girebiliyorum.
deryabote Aktif Üye Mesajlar 160 25 Mayıs 2012 #3 Allah Allah ben giremedim ultrasurf açk şimdi ,mebin derdi benle mi
deryabote Aktif Üye Mesajlar 160 25 Mayıs 2012 #4 şimdi tekrar denedim de googledan bilgisayarbilişim yazınca açmıyor engelli diyor ama adres çubuğuna elimle yazınca açtı
şimdi tekrar denedim de googledan bilgisayarbilişim yazınca açmıyor engelli diyor ama adres çubuğuna elimle yazınca açtı
nefertari Aktif Üye Mesajlar 107 25 Mayıs 2012 #5 Dün de memurlar nete girilmiyor diye başlık açılmıştı hocam. Daha sonra düzeldi, geçici bir durum zannımca.
Dün de memurlar nete girilmiyor diye başlık açılmıştı hocam. Daha sonra düzeldi, geçici bir durum zannımca.
gunica Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 260 25 Mayıs 2012 #6 google aramalarında sıkıntı var 2-3 gündür bende de.. google da arama yaparak tıkladığında bazen açmıyor siteleri..
google aramalarında sıkıntı var 2-3 gündür bende de.. google da arama yaparak tıkladığında bazen açmıyor siteleri..
E Eslivya Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 25 Mayıs 2012 #7 bbnet'i google amcaya sorarak mı açıyoruz
gunica Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 260 25 Mayıs 2012 #8 hayır tabii ki de diğer bütün aramalar için de geçerli bu durum..
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 25 Mayıs 2012 #9 Eslivya' Alıntı: bbnet'i google amcaya sorarak mı açıyoruz Genişletmek için tıkla ... Türkler google aramayı adres çubuğu olarak kullanıyor diye bişey duydum sanki bi ara.
Eslivya' Alıntı: bbnet'i google amcaya sorarak mı açıyoruz Genişletmek için tıkla ... Türkler google aramayı adres çubuğu olarak kullanıyor diye bişey duydum sanki bi ara.
E estirlom Üye Mesajlar 24 25 Mayıs 2012 #10 ben de google erişim engeline takıldı şaşırdım sabah sabah.hala erişemiyorum google a
T turkuazxyz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 409 25 Mayıs 2012 #11 Hocam telekomdan kaynaklanan bir sorun. Daha önce başıma geldi.