Bu konuyu mobil bir cihazdan açtım.

Kodla Büyü
bigdance2.gif

İtiraf edin etkilendiniz değil mi! Ayrıca yazın püfür püfür sıcaklık veren PC ve Dizüstünden uzaklaştım. Terasta meyve suyumu yudumluyorum. Mobilim anlıyacagınız. :alkis:

şaka bir yana tabiki...
telefon ekranı büyükse cepten internete girmek büyük zevk.Şu anda notebooka bağlı samsung kies.Balkon esiyor telefonu alır çıkarım.Ama tablet olsa daha iyi.Hayırlı olsun

şu an herhangi bir cihaz kullanmadan "iman gücü" ile yazıyorum, ötesi yok sanırsam...

loperselim' Alıntı:
hesap makinesinden yazıyorum. deneme 1-2-3.
hocam uzaya çıkman an meselesi :puhaha: ayrıca o hesap makinasındaki M ve R harflerinin anlamını hep merak etmişimdir. Anlat hele nasıl girdin. :++:

Askerde ankesörlü telefondan facebooka girme muhabbeti vardı onu hatırlattı bana bu başlık:))

Mobil derken :o :puhaha: Şimdi başka biri yanlış anlayıp foruma otoMobil'le girmeye kalkmasın :P Foruma birşey olmaz da arkadaşın cihaza ve araca yazık olur...

Bu başlık altında mobil cihazlar ile yazın. Duygularınızı mobil olarak aktarın. :mrgreen:

dişimin kovuğuna yerleştirilmiş bir mikroçip sayesinde konuştuklarım doğrudan buraya yazılıyor.

BBNET
Geri