tcoalngsau' Alıntı:adminde bi mobil cihazdan kilitlese bari.

İki senedir forumu mobilden takip ediyorum ama böyle bir başlık açma ihtiyacı hissetmedim. Şu an bu mesajı Anadolu'nun ücra bir yerinden yazıyorum mesala 8)
tcoalngsau' Alıntı:adminde bi mobil cihazdan kilitlese bari.
Ötesi olabilir minosTRa' Alıntı:şu an herhangi bir cihaz kullanmadan "iman gücü" ile yazıyorum, ötesi yok sanırsam...
Internet' Alıntı:İtiraf edin etkilendiniz değil mi! Ayrıca yazın püfür püfür sıcaklık veren PC ve Dizüstünden uzaklaştım. Terasta meyve suyumu yudumluyorum. Mobilim anlıyacagınız. :alkis:
Hocam benim de cx65 im vardı. Hakikaten internete giriyordu. Ama dönemine göre en iyi telefondu o zaman 500 tl almıştım. Şimdi yiğenime verdim iki oynadı oyuncak niyetine sonra fırlatıp attıtayinci42' Alıntı:Internet' Alıntı:İtiraf edin etkilendiniz değil mi! Ayrıca yazın püfür püfür sıcaklık veren PC ve Dizüstünden uzaklaştım. Terasta meyve suyumu yudumluyorum. Mobilim anlıyacagınız. :alkis:
evet hocam şoktayım. 1999-2001 arası sanırım siemens c5 telefonum üzerindeki wap tarayıcısıyla benzeri işi yapınca şok olmuştum. :scared: peki siz nasıl yaptınız anlatırsanız bizde bilgi ve tecrübelerinizden yararlanırız. eski tip bir telefona mesela nokia 3110, önce tüm işletim sistemini değiştirdiniz sonra java yada basic hatta belki makine dili ile bir internet tarayıcı program yazıp bunu telefonun üzerindeki kısıtlı donanım üzerine entegremi ettiniz. :shock:
Vayyyy Kralsın...omd' Alıntı:oğlum bak git :mrgreen:
Teknolojinin gelecekte buralara geleceğini biliyordum. :grin:nosTRa' Alıntı:şu an herhangi bir cihaz kullanmadan "iman gücü" ile yazıyorum, ötesi yok sanırsam...
Hayırlı, uğurlu olsun vatana millete...Internet' Alıntı:denedim, oldu :+1:
xtasy' Alıntı:Arkadaşlar ben de bu yazıyı evdeki ütüden yazıyorum çok zor oluyor ama iyi oldu bilgisayardan uzaklaştım ..