Bu klimayı tavsiye edermisiniz?

Kodla Büyü

cihanmnsl

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bütçem aşağı yukarı bukadar...
yazın soğutması için özellikle istiyorum...
samsung...hepsi burada da ....
tavsiyeniz nedir?

daha önce benzeri bir konu açılmıştı orada daykin mitşubişi ve toşibayı övmüşlerdi kullananlar..

hocam sakın samsung alma taşeronlara kurduruyorlar. Kekolar bastı evimi geçen hafta yıktılar döktüler gittiler. Şikayetvarada yazdım ilgilenen varmı diye sor maalesef:( uzak dur

Samsung inverter aldım. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

bu işin piri Daikin ve Mitsubishi dostum. bu cihazlar ömürlük ama pahalı. orta sınıf bir klima alacaksan vestel bile işini görür.
boşuna o kadar para vermeye gerek yok. günde kaç saat çalıştırıyorsun ki zaten.

kampanyada ben aldım. kullanıyoruz1 hafta oldu.gayet memnunuz. izmirservisinden de çok memnun kaldık. takıldığı gün akşamı aradılar herhangi bir problem varmı diye. çok iyi soğutuyor. biz de soğutma amaçlı aldık. fatırayı daha bilmiyorum. ama çok yakmadığını araştırmalarda okumuştum.

hocam aynı ürünü teknosada daha ucuza bulabilirsin bende yeni aldım teknosadan aldım internet üzerinden evime kadar ücretsiz gönderdiler. servisi aradım montajını ücretsiz yaptı. Ha biraz beklerim dersen vatanbilgisayarın % 25 indirim kampanyasından dahada ucuza alabilrisin ortalama 18000 BTU vatanbilgisayar kampanyasında hepsi buradadan ortalama 200 TL ve teknosadan 100 TL aşağı alabilirisin. Vatan bilgisayar sitesinde gözükmüyor ama bulunduğun yerde vatan bilgisayar varsa uğrayıp olup olmadığını sorabilirsin tavsiyeye gelince daikın,toshiba mitsubishi almayacaksan ne alırsan al ben bu linkdeki yorumlara dikkat ederek aldım..

http://forum.donanimhaber.com/m_31847739/tm.htm

BBNET
Geri