vex_alex' Alıntı:ozhan07' Alıntı:zilal' Alıntı:ozhan07' Alıntı:esra erol a çıkalım bence, hatta çıkarsak norm sorununu da dile getirip, bi taşla iki kuş vururuz. Söz ben çıkarsam ilk kriterim 'bilişimcilerin norm sorununun çözülmesi' olacakgerçi o zaman evde kaldığımızın garantisini almış olurum,
yaşım 30, Allah korkusu olan, oturmasını kalkmasını bilen...
evet normumuz yok ama maaşım var arabam var deyin. o zaman 2 kuş olur.uhaha:
normum yok, maaşım evim arabam hatta arsam bile var, normu olan yaşı benden küçük bir öğretmenle, nasip kısmet
not:ek dersimde yok
İlahi hocam! Erkeklere güvenim yok, erkeklere güvenilmez, anneye bağımlı erkek profilini yüreğine kazımış bayanların mesajlar yazdığı bubaşlık altında sen şaka dahi olsa evlilik isteğini tüm bbnet takipçilerine ifade etmiş oldun hocam. Ne denir, hayırlısı olsun. Saygılar ve dualar bizden. Dilerim bulursun.
Ayrıca, biz erkekler hakkında o genelleme yapan bayanlara da teessüflerimi ifade etmek isterim. Bir eğitimcinin kötü örneklerden yola çıkarak böyle yanlış genellemeleri yapmasını bir de bu genellemesini savunmasını ve doğruymuş gibi ifade etme çabasını hayretle okuyor ve sizi anlayışa davet ediyorum.
ozhan07' Alıntı:zilal hocam o ifade benim için yazılmıs galiba yanlıs anlaşılma var
ozhan07' Alıntı:zilal hocam o ifade benim için yazılmıs galiba yanlıs anlaşılma var
vex_alex' Alıntı:ozhan07' Alıntı:zilal hocam o ifade benim için yazılmıs gal
iba yanlıs anlaşılma var
Hocam sizden de özür dilerim. Size de böyle mesaj yazma hakkım yok. Eee işte çok konuşan çok yanılır demişler. Kızıyorum kendime, sana ne? Sus işte. Ama hocanın dediğini yapacaksın yaptığını değil.
vex_alex' Alıntı:Bir kızı on kişi ister, kız kendisini istemeyen on birinci kişiyle kafayı bozar.
zilal' Alıntı:ozhan07' Alıntı:zilal hocam o ifade benim için yazılmıs galiba yanlıs anlaşılma var
tamam.
mefete' Alıntı:Bu kızların olmadığını düşünürsek. Kiminle evleneceksin adamım. Ben seni almam ona göre.
hocam ne dertliymişsin sayfalarda hep senin yorum varvex_alex' Alıntı:zilal' Alıntı:ozhan07' Alıntı:zilal hocam o ifade benim için yazılmıs galiba yanlıs anlaşılma var
tamam.
Çok şükür, Özhan hocamın da araya girmesi ile olay tatlıya bağlandı. Yanlış anlaşılmak ne kötü birşey. İşte o nedenle doğru kişi için doğru kişi de olsanız bir küçük yanlış anlaşılmaya bakar herşey. Her ilişki gibi evlilikleri de birliktelikleri de bitiren o kör olası yanlış anlaşılmalar.
otherm' Alıntı:Bayan arkadaşlar alınmasın lütfen ama bi insanın karşısına hep içten pazarlıklı, menfaatçi insanlar mı çıkar yeter yaa. Sırf bu yüzden umudumu yitirmeye ve bütün bayanların aynı olduğu kaısına varmaya başladım ve bu da beni hayattan ve evlilikten soğutur hale getirdi. Kusura bakmayın içmi dökmek istedim gece gece hakkınızı helal edin![]()
hocam çinko yapamazsın yalnız 40/1 dir şansınmudamet' Alıntı:otherm' Alıntı:Bayan arkadaşlar alınmasın lütfen ama bi insanın karşısına hep içten pazarlıklı, menfaatçi insanlar mı çıkar yeter yaa. Sırf bu yüzden umudumu yitirmeye ve bütün bayanların aynı olduğu kaısına varmaya başladım ve bu da beni hayattan ve evlilikten soğutur hale getirdi. Kusura bakmayın içmi dökmek istedim gece gece hakkınızı helal edin![]()
senin için bi mana ifade eder mi bilmiyorum ama yalnız değilsin. en azından ben varim tamamen senin gibi düşünen.
ayrıca bir arkadaşım bana : evlilik tombala gibidir, bütün kadınlar aynıdır, çek torbadan birini demişti![]()