Sen neyin peşindesin hocampolwert' Alıntı:i think marriage unnecessary...

Sen neyin peşindesin hocampolwert' Alıntı:i think marriage unnecessary...
hbasdereli' Alıntı:Sen neyin peşindesin hocampolwert' Alıntı:i think marriage unnecessary...)
erat76' Alıntı:Gramer hatası var gibi geldi. 8)polwert' Alıntı:i think marriage unnecessary...
I think marriage is unnecesary
herkes aynı değil,kendini bilen insan ki cinsiyet farketmez bu tarz yanılgılara düşmez bencebtrci' Alıntı:İstisna yok hepsi aynı çok fazla zorlama kendini...
:+1: :+1: anladık ingilizceyi çat pat biliyosun hocaahbasdereli' Alıntı:Sen neyin peşindesin hocampolwert' Alıntı:i think marriage unnecessary...)
hocam yaşım 27 mesele seçicilik değil, karşıma çıkan bayanlar çok anlayışlı mantıklı insanlar gibi görünse de görüştükçe konuştukça soğuyorum ve bitiriyorum. inanın artık bütün bayanların öyle olduğunu düşünmeye başladım, evli arkadaşlardan özellikle fikirlerini almak istiyorum. evlenmeyi düşündüğünüz kişiye herşeyi gözünüzü kapattınız mı ? kaldıramyacağınız şeylerden taviz verdiniz mi ? evlilik kararını nasıl aldınız ? gerçekten bu zamanda evlilik kararı alabilmek çok zor geliyor banaatakom' Alıntı:hocam yaş kaç? yaş ilerledikçe seçicilik de artar.
genzo' Alıntı:hocam önce kızları çözmek gerekir. Fakat bilimin çözemediği konulardan biri de budur![]()
aytduman' Alıntı::+1: :+1: anladık ingilizceyi çat pat biliyosun hocaahbasdereli' Alıntı:Sen neyin peşindesin hocampolwert' Alıntı:i think marriage unnecessary...)
ozhan07' Alıntı:esra erol a çıkalım bence, hatta çıkarsak norm sorununu da dile getirip, bi taşla iki kuş vururuz. Söz ben çıkarsam ilk kriterim 'bilişimcilerin norm sorununun çözülmesi' olacakgerçi o zaman evde kaldığımızın garantisini almış olurum,
yaşım 30, Allah korkusu olan, oturmasını kalkmasını bilen...
zilal' Alıntı:ozhan07' Alıntı:esra erol a çıkalım bence, hatta çıkarsak norm sorununu da dile getirip, bi taşla iki kuş vururuz. Söz ben çıkarsam ilk kriterim 'bilişimcilerin norm sorununun çözülmesi' olacakgerçi o zaman evde kaldığımızın garantisini almış olurum,
evet normumuz yok ama maaşım var arabam var deyin. o zaman 2 kuş olur.uhaha:
vex_alex' Alıntı:ozhan07' Alıntı:zilal' Alıntı:ozhan07' Alıntı:esra erol a çıkalım bence, hatta çıkarsak norm sorununu da dile getirip, bi taşla iki kuş vururuz. Söz ben çıkarsam ilk kriterim 'bilişimcilerin norm sorununun çözülmesi' olacakgerçi o zaman evde kaldığımızın garantisini almış olurum,
normum yok, maaşım evim arabam hatta arsam bile var, normu olan yaşı benden küçük bir öğretmenle, nasip kısmet
not:ek dersimde yok
İlahi hocam! Erkeklere güvenim yok, erkeklere güvenilmez, anneye bağımlı erkek profilini yüreğine kazımış bayanların mesajlar yazdığı bubaşlık altında sen şaka dahi olsa evlilik isteğini tüm bbnet takipçilerine ifade etmiş oldun hocam. Ne denir, hayırlısı olsun. Saygılar ve dualar bizden. Dilerim bulursun.
Ayrıca, biz erkekler hakkında o genelleme yapan bayanlara da teessüflerimi ifade etmek isterim. Bir eğitimcinin kötü örneklerden yola çıkarak böyle yanlış genellemeleri yapmasını bir de bu genellemesini savunmasını ve doğruymuş gibi ifade etme çabasını hayretle okuyor ve sizi anlayışa davet ediyorum.
fahrican' Alıntı:Derken 30 sınırına dayandık.
Evdeki okuldaki mahalle baskısından kaçıp foruma bakayım diyorum ki BBnet te de sürekli evlilikle ilgili başlıklar açılıyor![]()
vex_alex' Alıntı:ozhan07' Alıntı:zilal' Alıntı:ozhan07' Alıntı:esra erol a çıkalım bence, hatta çıkarsak norm sorununu da dile getirip, bi taşla iki kuş vururuz. Söz ben çıkarsam ilk kriterim 'bilişimcilerin norm sorununun çözülmesi' olacakgerçi o zaman evde kaldığımızın garantisini almış olurum,
normum yok, maaşım evim arabam hatta arsam bile var, normu olan yaşı benden küçük bir öğretmenle, nasip kısmet
İlahi hocam! Erkeklere güvenim yok, erkeklere güvenilmez, anneye bağımlı erkek profilini yüreğine kazımış bayanların mesajlar yazdığı bubaşlık altında sen şaka dahi olsa evlilik isteğini tüm bbnet takipçilerine ifade etmiş oldun hocam. Ne denir, hayırlısı olsun. Saygılar ve dualar bizden. Dilerim bulursun.
Ayrıca, biz erkekler hakkında o genelleme yapan bayanlara da teessüflerimi ifade etmek isterim. Bir eğitimcinin kötü örneklerden yola çıkarak böyle yanlış genellemeleri yapmasını bir de bu genellemesini savunmasını ve doğruymuş gibi ifade etme çabasını hayretle okuyor ve sizi anlayışa davet ediyorum.
zilal' Alıntı:vex_alex' Alıntı:ozhan07' Alıntı:zilal' Alıntı:ozhan07' Alıntı:esra erol a çıkalım bence, hatta çıkarsak norm sorununu da dile getirip, bi taşla iki kuş vururuz. Söz ben çıkarsam ilk kriterim 'bilişimcilerin norm sorununun çözülmesi' olacakgerçi o zaman evde kaldığımızın garantisini almış olurum,
siz benim bekar olduğumu nerden biliyorsunuz.
o programlara çıkanlar bu şekilde konuşuyor ondan yazdım ve
bu yorumunuzdan dolayı sizi kınıyorum.
zilal' Alıntı:"
Sayın hocam ben bir yoruma alıntı butonuna tıklayarak yorum yaptım. Arada sizin mesajınız da var diye size hitap ettiğimi sanmayın lütfen. Ama eğer erkekler hakkında olumsuz genelleme yapmışsanız sizi de eleştiririm. Yoksa sizi neden eleştireyim ki?"
arkadaş fikir istemiş ben de verdim. siz beni eleştiremezseniz, size yönelik ve diğer erkeklere yönelik yazmadım. fikir istenen kişiye yönelik yazdım. ve fikir isteyen kişiye yardımcı olurken size hesap verecek değilim.
kime ne yazdığınız da gayet açık ortada.. seviyenizi koruyun lütfen.
mudamet' Alıntı:evlilik tombala gibidir, bütün kadınlar aynıdır, çek torbadan birini demişti![]()