Bu jantlar bu arabaya olur mu sizce?

Kodla Büyü

aresbel3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Araba 2008 model focus trend üstünde 15" jant var. Diğer Jantlar ise gene bir ford focus'tan sökülmüş modelini bilmiyorum ma 16". İkinci el uygun fiyata alacağım eğer bu arabaya bu jantlar gider derseniz.. Bir de bu jant orjinal ford jantıymış? hangi modelin acaba bilen var mı?

Arabam :
165622864ydc.jpg

Jantlar:
Ads_z.jpg

Fotoğtaftaki gibi 4 adet var. Lastikleri ile birlikte 600 vermeyi düşünüyorum nasıl?? Gerçi fotoğraftan lastiğin durumunu tesbit etmeniz kolay değil ama. fikriniz?

yanlış hatırlamıyorsam zaten focus jantı onlar 2008- yada 2010 modellerinde olabilir.
ve bu jant çok yakısyor focusa, bence :D

Bu arabanın bir üst kasasının orjinal çelik jantı hocam o zaten yakışmak ne kelime on numara beş yıldız olur :) Fiyat da 600 lira çok iyi lastiğin durumu nedir bilmiyorum ama 600 lira 4 tane sıfır lastik parası zaten iyi durumdalarsa jantlar bedavaya gelmiş olur. Hiç kaçırma al jantları.

göründüğü kadarıyla lastik zaten bitmiş durumda, raf ömrü de geçmiştir.
bunu satan adam elden çıkartmaya bakıyor, tabii ki o da biliyordur lastik, jant fiyatlarını ama gene de fiyatı makul,,

:-1:

Arabanın orjinalliğini bozma bence. Çap değişiyor ayrıca lastiklerin.

6 yaşında araban var, tertemiz gözüküyor fotoda, alacaksan da aynı ebatlarda bak bence...

Selamlar.

Aracın kullanım klavuzunda 3 adet seçenek yazıyor. Şoför kapısının direğinde yapışık olan fabrika standartlarını gösteren kağıt da aynısını söylüyor. 195*65*15 veya 205*55*16 kullanın diyor. Bi seçenek daha vardı ama unuttum. O da 17" lastik için. Sanırım ebatı 16'ya çıkarsak ve kullanım klavuzundaki lastik ebatını kullansak problem çıkmaz.

Hocam buraya bi bakın ford focusa ait jant 800 tl takım 17 inç. Çokda güzel duruyor kesinlikle öneririm.

Kod:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-sifir-orjinal-17-inc-ford-focus-jantlari-sok-fiyat-takim-800-tl-117979042/detay

mlykv1.jpg

hocam bijon delikleri uymayabilir ona dikkat et,
lastiğin sadece raf ömrü 5 yıl zaten, 5 yıl da kullanma de kafadan 10 yıl ömrü var lastiğin.
fiyat uygun.

Orjinal denmiş ama o jantın çok replikası bulunuyor. Orjinali pahalı çünkü.

Bu jant ta focus jantı , genelde full ve HB modellerde gördüğümüz bir jant.

BBNET
Geri