Letgo da bir ilan gördüm. Okullarda dağıtılan tablet mi satışa sunulmuş.
https://tr.letgo.com/tr/i/general-mobil ... 4b11e6cb85

https://tr.letgo.com/tr/i/general-mobil ... 4b11e6cb85
Aynı görüşteyim. 1-2 yıl içinde kesinlikle kimse ağzına tablet dağıtımı diye bişey almayacak. Şu an rölanti de.cgg*seco' Alıntı:Hocam anladığım kadarıyla tablet dağıtımı yavaş yavaş rafa kalkacak gibi duruyor. Baştan göz boyamak için milyonlarca dolar harcanarak ve sahadan görüş alınmadan yapılan bir işten sanırım sessiz sedasız bir geri dönüş yapılacak gibi duruyor. Yoksa 1.5 yıl önce gelmesi gereken tabletler henüz gelmedi...Şuan 11 ve 12lerde tablet var. Böylece kalacak gibi...
Öte yandan tablet öğrencinin kendi malı. İster satar, ister kullanır. Hiçbirşey yapamayız. Öğretmen satarsa sakat ama çünkü emekli olunca geri alınacak yaklaşık 30 yıl sonra :idea: Yalnız 5 yıl sonra kullanım ömrü doluyor. Buradaki çelişki ne yaman bir çelişkidir!
Herkes herşeyi görüyor hocam merak etmeyin. Bakana yada bakanlıktan birine sövün bakalım kayıtsız kalıyor mu? Ama bizim vergilerimizle alınan bu tabletler çar çur edilince sorun yok.
Sen ey ne büyüksün eğitim sistemi. Böyle çarpık düzende dahi güzel insanlar yetiştirebiliyorsun![]()
cgg*seco' Alıntı:Hocam anladığım kadarıyla tablet dağıtımı yavaş yavaş rafa kalkacak gibi duruyor. Baştan göz boyamak için milyonlarca dolar harcanarak ve sahadan görüş alınmadan yapılan bir işten sanırım sessiz sedasız bir geri dönüş yapılacak gibi duruyor. Yoksa 1.5 yıl önce gelmesi gereken tabletler henüz gelmedi...Şuan 11 ve 12lerde tablet var. Böylece kalacak gibi...
Öte yandan tablet öğrencinin kendi malı. İster satar, ister kullanır. Hiçbirşey yapamayız. Öğretmen satarsa sakat ama çünkü emekli olunca geri alınacak yaklaşık 30 yıl sonra :idea: Yalnız 5 yıl sonra kullanım ömrü doluyor. Buradaki çelişki ne yaman bir çelişkidir!
Herkes herşeyi görüyor hocam merak etmeyin. Bakana yada bakanlıktan birine sövün bakalım kayıtsız kalıyor mu? Ama bizim vergilerimizle alınan bu tabletler çar çur edilince sorun yok.
Sen ey ne büyüksün eğitim sistemi. Böyle çarpık düzende dahi güzel insanlar yetiştirebiliyorsun![]()
mse' Alıntı:yok değil hocam ben baktım... Seçim vaatleriyle dağıtılan, buzdolabı çamaşır makinası, odun kömür gibi promosyonlardan onlar..![]()