Bu hesabın parolasınıın süresi dolmuş!!!

Kodla Büyü

nezukee

Site Gezgini
arkadaşlar faz2 etkileşimli tahtada şifresini girerken bu uyarıyı alıyoruz şifre mi değişti ne yapmak lazım

aynı şey benimde başıma geldi
önce format çek(çok uğraştım formatsız olmuyor denemediğim şifre kalmadı)
sonra çalıştıra cmd yaz
ardından komut satırına secpol yaz enter'a bas
gelen menüde parola ilkelerine gir
parola süresi 42 gün olanı silip 999 yap kaydet sorun çözülüyor
birde tavsiye henüz böyle bir uyarı almadığın tahtalarda formatla uğraşmamak için açıkken bu değişikliği yap dostum yoksa hepsine format çekmek zorunda kalabilirsin vesselam

m.arslan' Alıntı:
sonra çalıştıra cmd yaz
birde tavsiye henüz böyle bir uyarı almadığın tahtalarda formatla uğraşmamak için açıkken bu değişikliği yap dostum yoksa hepsine format çekmek zorunda kalabilirsin vesselam

İki tahtamız var faz 2. 999 yaparak değişikliği yaptım. Teşekkür ederim paylaşım için.
42 gün toplam kullanım süresini mi ifade ediyor. Günlük 12 saat kullanılırsa 84 gün sonra mı aynı sorun oluşacak.

m.arslan' Alıntı:
sonra çalıştıra cmd yaz

Bilgi için çok teşekkürler kullanım süresinin kısıtlı olduğunu bilmiyordum bütün tahtalarda süre doldu

kullanıcı hesaplarından tüm kullanıcıları silip yeniden kullanıcı ve parola oluşturunuz. :+1:

Arkadaslar Active Password Changer pro iso sunu usb ye atın usb den calıstırın tum sifreler off :) . Ayrıca adamlar cok guzel yapmış live OS yapmışlar :D

nezukee' Alıntı:
süresi henüz geçmemiş bir tahtada denedim fakat parola ilkelerine erişim izniniz yoktur diyor

Normal kullanıcı girişinden denedi iseniz ulaşamıyorsunuz. Yönetici girişlerini denediniz mi?

Bugün benim de başıma geldi. Diğer yönetici hesabından giriş yaptım hata vermedi. Eba admin çalıştı, Std user çalışmadı sanırım.

onceden dedigim yontemden sonra yine parola sorma ekranı geliyor fakat boş gecin. Birini yapsanız yeterli digerlerini Manage dan deactive edeblirsiniz

BBNET
Geri