Bu fotoğrafa yürek dayanmaz

Kodla Büyü

cuisinier

Süper Üye
Süper Üye
Şehit Piyade Uzman Çavuş Yıldırım Kuzucular'ın beldede düzenlenen cenaze törenine katılan ve çiftçilik yapan baba Kazım Kuzucular'ın cenaze sırasında ayağındaki yırtık ayakkabıları dikkat çekti.
Haberin devamı
http://www.haberturk.com/gundem/haber/7 ... ri-dagladi

766686_detay.jpg

Gelmiş geçmiş bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin,geride kalanlara Allah'ım en büyük sabırları nasip etsin inşallah :)
söylemeden de geçemeyeceğim bir arkadaş var forumda bu fotoğraf ile ilgili hemen bir hikaye bulup getirmesin :x

Fotoğrafı gördükçe içim parçalanıyor... :(
Nasıl bir devlet politikasıysa ölen kaçakçılara paha biçilemiyor ama şehitler ve ailelerine de doğru düzgün değer verilmiyor... Allah şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır versin, ülke olarak da sonumuzu hayır etsin...

Gerçekten üzülüyorum böyle olunca ve RTEnin oğlunun binbaşı eşliğinde 18 gün askerlik yaptığı aklıma gelince nefret ediyorum bu adamları seçenlerdende bu adamlardanda.

zenginler 30 bin tl vererek askerlikten kurtuldu vatan garibanlara kaldı. o kadar şehit var bir tane zengin çocuğu gördünüz mü?

buda başbakanımızın oğlunun yıllar önce askerlikten kaçmak için aldığı çürük raporu

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    28.1 KB · Görüntüleme: 1,074
bu manzaralar değişmeyen manzaralar hükümetimiz de çorbada tuzumuz olsun-bütçe rakamları iyileşsin diyerek ne yaptı BEDELLİ yasasını çıkartıp zenginin çocuğunun canının daha kıymetli olduğunu TESCİLLEDİ..Fakirin - garibin yoksulun çocuğu ölecek bu ülkede..Zenginin-işi bilenin ki de YIRTACAK aslanlar gibi...İŞTE ülkemizde ki ADALET anlayışı..

Başbakanın oğlu Ahmet Burak erdoğanın sicili çok kabarık her ne kadar küçük yaşta gemicik sahibi olsada 1998 yılında başbakan istanbul belediye başkanı olduğu dönemlerde
Tayyip'in oğlu, 1998 mayıs ayında bir trafik kazası yaptı ve ses sanatçısı Sevim Tanürek'e çarpıp ölümüne neden oldu.
Kazadan sonra düzenlenen raporda Burak Erdoğan dalgın araç kullanmaktan, Sevim Tanürek ise duran araçların arasından yola çıkmaktan hatalı bulundular.
Ölümlü bir trafik kazasından sonra, sürücü genelde tutuklanır.
Tayyip'in oğlu tutuklanmadı.
Savcı ifadesini aldı, salıverildi. Tanürek koma halinde hastaneye kaldırılmıştı. Birkaç gün sonra vefat etti, sanık yine tutuklanmadı!
İlk duruşma İstanbul'da yapıldı.
Tayyip'in oğlu duruşmaya gelmedi.
Avukatı mahkemede açıkladı:
‘‘Kendisi İngiltere'de, yabancı dil eğitimi görüyor. Bundan sonraki duruşmaya gelecek''.
Duruşmadan tutuklama kararı da çıkmadı.

olay kapandı....

cesur yürek99' Alıntı:
Başbakanın oğlu Ahmet Burak erdoğanın sicili çok kabarık her ne kadar küçük yaşta gemicik sahibi olsada 1998 yılında başbakan istanbul belediye başkanı olduğu dönemlerde
Tayyip'in oğlu, 1998 mayıs ayında bir trafik kazası yaptı ve ses sanatçısı Sevim Tanürek'e çarpıp ölümüne neden oldu.
Kazadan sonra düzenlenen raporda Burak Erdoğan dalgın araç kullanmaktan, Sevim Tanürek ise duran araçların arasından yola çıkmaktan hatalı bulundular.
Ölümlü bir trafik kazasından sonra, sürücü genelde tutuklanır.
Tayyip'in oğlu tutuklanmadı.
Savcı ifadesini aldı, salıverildi. Tanürek koma halinde hastaneye kaldırılmıştı. Birkaç gün sonra vefat etti, sanık yine tutuklanmadı!
İlk duruşma İstanbul'da yapıldı.
Tayyip'in oğlu duruşmaya gelmedi.
Avukatı mahkemede açıkladı:
‘‘Kendisi İngiltere'de, yabancı dil eğitimi görüyor. Bundan sonraki duruşmaya gelecek''.
Duruşmadan tutuklama kararı da çıkmadı.

olay kapandı....

Hayat bu kadar ucuz bu memlekette

üzülüyorum gerçekten..gözü çıksın derler ya şu fakirliğin o hesap...bide sinir oluyorum bundan sonra siyaset yapanlara...

siz bir düşünün sınırda askerlik yapıyorsunuz her gün şehit haberleri ve zenginlerin değil sadece garibanların olduğu bir askerlik. bu askerde moral olur mu? şimdi rütbeliler bile sorumluluk almaktan korkuyor. bana bir şey olmasında ne olursa olsun. bu ortamda o bölgedeki askerlerin psikilojini anlayabilirmisiniz. askerlik serbest olsa o doğuya savaşmaya kim gider? o zaman başbakan sivastan öteye artık kendiside geçmez

Hocam haberin tamamını okusanız yürek dayanmaz. İşte bir kısmı

Anne Rahme Kuzucular'ın, "Oğlumun silahını bana verin. Yavrum seni damat edemeden kefen giydin" diyerek ağlaması cenaze törenine katılanlara duygusal anlar yaşattı.
YENİ OTOMOBİL ALMIŞTI

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Kuzucular'ın birliğinden 1 aylığına izinliği geldiği ve izni bitmeden görev çağırsı üzerine 1 hafta önce Şırnak'a gittiği açıklandı. Şehit Kuzucular'ın kısa süre önce kredi çekerek bir otomobil satın aldığı ve ayağında hafif sakatlık bulunan babasına, "Sağa sola giderken kullanırsın, saha rahatlık olur, borcunu ben öderim." dediği öğrenildi. Şehidin babası için beldede bıraktığı otomobilin evlerinin öünndeki garajda beklediği görüldü.

cesur yürek99' Alıntı:
siz bir düşünün sınırda askerlik yapıyorsunuz her gün şehit haberleri ve zenginlerin değil sadece garibanların olduğu bir askerlik. bu askerde moral olur mu? şimdi rütbeliler bile sorumluluk almaktan korkuyor. bana bir şey olmasında ne olursa olsun. bu ortamda o bölgedeki askerlerin psikilojini anlayabilirmisiniz. askerlik serbest olsa o doğuya savaşmaya kim gider? o zaman başbakan sivastan öteye artık kendiside geçmez
Bu ülkede gözü pek subaylar vardı hocam. Makam mevki değildi dertleri. Rütbeleri vardı ama onlar için omuzlarındaki yıldızların sayısı önemli değildi. Teröristi bilirlerdi, tanırlardı. Onların zamanında çok leş verdi pkk. Şimdi onlar terör örgütü kurma suçundan içerde, bugün bizim gariban mehmetçiği öldüren itler mecliste, haburda, davulla zurnayla ülkede gezmekte.

pisagorean' Alıntı:
cesur yürek99' Alıntı:
Bu ülkede gözü pek subaylar vardı hocam. Makam mevki değildi dertleri. Rütbeleri vardı ama onlar için omuzlarındaki yıldızların sayısı önemli değildi. Teröristi bilirlerdi, tanırlardı. Onların zamanında çok leş verdi pkk. Şimdi onlar terör örgütü kurma suçundan içerde, bugün bizim gariban mehmetçiği öldüren itler mecliste, haburda, davulla zurnayla ülkede gezmekte.
osman pamukoğlu sevin veya sevmeyin ama onun kurduğu gezici birliği pkk yı damaduman etti. o döenmde pkk lılar 700 kişilik guruplarla saldırıdğı oldu. pamuk oğlu ve ekimi bazı çatışmalrda 300 e yakın teröristi bir anda öldürnüştü hatat o kadar çok tu ki bir gün gazetecinin biri pamukoğlu ile beraber çatışmaya katılır dağlarda yüzlerce terörist ölünce gazeteci bu teröristleri toplamaycaksınız der. pamukoğlu ben bu vatanın evlatlarına leş toplatmam der. istiyorsan sen topla der. 93-94 yıllarında pamukoğlu destan yazmıştır onun askerinden biride erdal sarızeybektir.

geçen gün askerlik bile yapmayan rasim ozan kütayalı osman pamukoğlu için 1993-94 te yaptıkları için hakaret ediyor sen adammısın diyebiliyor. gerçekten soruyorum bu ülke kimin. binlerce teröristi öldürmüş osman pamukoğlunu vatan hayinlikle suçlayabiliyorlar ve suçlayanda hayatında 1 gün bile askerlik yapmamış akp nin en gözde yazarı rasim ozan kütahyalı. rasim ozanın secerisini yazssam siz bile utanırsınız.

medya bildiklerimizi ısıtıp ısıtıp önümüze koymaya devam ediyor.. biz de normal karşılamaya devam ediyoruz..

kimsenin de aklına gelmez mi "yahu bu niye böyle?" diye sormak.. bir de bu var:

558372_379131765492124_1122204203_n.jpg

cesur yürek99' Alıntı:
geçen gün askerlik bile yapmayan rasim ozan kütayalı osman pamukoğlu için 1993-94 te yaptıkları için hakaret ediyor sen adammısın diyebiliyor. gerçekten soruyorum bu ülke kimin. binlerce teröristi öldürmüş osman pamukoğlunu vatan hayinlikle suçlayabiliyorlar ve suçlayanda hayatında 1 gün bile askerlik yapmamış akp nin en gözde yazarı rasim ozan kütahyalı. rasim ozanın secerisini yazssam siz bile utanırsınız.
Rasim itini biliyoruz hocam, ciğeri beş para etmez bi adam. Osman Pamukoğlu gibi bi insan ona tükürmez bile. Adamın asker kompleksi var. Zavallı bi şahsiyet o. Üniforma görünce fare gibi oraya buraya kaçar o.

orebro' Alıntı:
medya bildiklerimizi ısıtıp ısıtıp önümüze koymaya devam ediyor.. biz de normal karşılamaya devam ediyoruz..

kimsenin de aklına gelmez mi "yahu bu niye böyle?" diye sormak.. bir de bu var:

558372_379131765492124_1122204203_n.jpg
hocam bu kadar rezalet bir durum var. kısa dönem askerlik yaparken bi uzun dönem arkadaş dediki hocam sen öğretmensin.biz 15 ay yaparken siz neden 6 ay yapıyorsunuz dedi.
bişey diyemedim, haklısın diye mırıldanabildim sadece.
bu durumu ben gururuma, insanlığıma, onuruma yediremiyorum ama %50 nin umrunda değil. anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum

rasim ozan kütahyalının eşi nagihan alçı bu gün sorulan bir soruya bakın ne cevap veriyor.

soru şu: bu devran geri dönerse ne yaparsınız
nagehandan gelen cevaba bakın

bu devran geri dönmez dönerse can güvenliğimden dolayı ülkeyi terk ederim.

ya bu nagehanı destekleyenler ne olacak onların hepsi bu ülkeyi terk mi edecek.

devir rasim ozan gibilerin devri...yalaka-asker Düşmanı-her türlü milli bilinç - yurttaşlık bilinci vs...vs.. kavrama karşı düşman ne idüğü belirsiz heriflerin devri...ama adam yerine koymaya değmez bi zat kendisi.
buyrun işte çapı bu kadar
http://www.sohbetetsem.com/en-guzel-res ... mleri.html
,bunu adam yerine koyup TV ye çıkartanlar da kabahat..

Arkadaşlar temelde bu eleştirilere neden olan hadiseler seçim sistemimizden kaynaklanıyor. Nasıl bir seçim sistemimiz var?

Genel seçimlerde milletvekili seçmiyoruz, sadece başbakanımızı seçiyoruz. Partilerin genel merkezleri de millet vekilleri sıralarını tayin ederek isimleri seçiyor.

Yani seçmen başbakanı seçiyor, başbakan da millet vekillerini seçmiş gibi oluyor. Oysaki milletvekillerinin de halk tarafından seçilmesi gereklidir.

Sistem nasıl olmalı?
Seçim pusulalarında partilere değil direkt olarak milletvekillerinin ismine evet mühürleri basılarak millet vekillerinin de partilerle birlikte "halk tarafından seçilmesi" sağlanmalıdır. Böylece isteyen her adayın rahatlıkla seçilmesi halk tarafından sağlanacak, halk tarafından seçilen milletvekillerinin de parlamentoda muhalefet etmesi daha kolay olacaktır. İşte bu tam demokrasinin olmazsa olmazları arasındadır.

Şimdi bir dahaki seçimlerde düzen yine aynı olacak. Önce başbakanımızı seçeceğiz, başbakanımız da daha önce belirlemiş olduğu millet vekili sıralarından vekillerini seçmiş olacak düzen böyle devam edecek.

Sistem nasıl düzeltilebilir?
Sistemin düzeltilebilmesi için iktidarın buna girişmesi bu konu hakkında referandum yapması gereklidir. Bunun olabilmesi için de kamuoyundan ciddi bir talep olması gereklidir.

zengin ile fakir arasındaki farkın azalması tüm halkların ortak talebidir. Rabbim bunu tüm toplumlara nasip eylesin inşallah.

Su an benim okuldan 2 kisi torpilli gecici gorevlendirmeye calisiyor beklemedeyim olsun isimlerini dogru cumhurbaskanina

sanalomer' Alıntı:
Arkadaşlar temelde bu eleştirilere neden olan hadiseler seçim sistemimizden kaynaklanıyor. Nasıl bir seçim sistemimiz var?

Genel seçimlerde milletvekili seçmiyoruz, sadece başbakanımızı seçiyoruz. Partilerin genel merkezleri de millet vekilleri sıralarını tayin ederek isimleri seçiyor.

Yani seçmen başbakanı seçiyor, başbakan da millet vekillerini seçmiş gibi oluyor. Oysaki milletvekillerinin de halk tarafından seçilmesi gereklidir.

Sistem nasıl olmalı?
Seçim pusulalarında partilere değil direkt olarak milletvekillerinin ismine evet mühürleri basılarak millet vekillerinin de partilerle birlikte "halk tarafından seçilmesi" sağlanmalıdır. Böylece isteyen her adayın rahatlıkla seçilmesi halk tarafından sağlanacak, halk tarafından seçilen milletvekillerinin de parlamentoda muhalefet etmesi daha kolay olacaktır. İşte bu tam demokrasinin olmazsa olmazları arasındadır.

Şimdi bir dahaki seçimlerde düzen yine aynı olacak. Önce başbakanımızı seçeceğiz, başbakanımız da daha önce belirlemiş olduğu millet vekili sıralarından vekillerini seçmiş olacak düzen böyle devam edecek.

Sistem nasıl düzeltilebilir?
Sistemin düzeltilebilmesi için iktidarın buna girişmesi bu konu hakkında referandum yapması gereklidir. Bunun olabilmesi için de kamuoyundan ciddi bir talep olması gereklidir.

zengin ile fakir arasındaki farkın azalması tüm halkların ortak talebidir. Rabbim bunu tüm toplumlara nasip eylesin inşallah.

Sistem nasıl olmalı?
- seçim barajı kaldırılmalı
- dar bölge uygulamasına geçilmeli
- toplumu ilgilendiren konularda kanun, khk çıkarırken referanduma gidilmeli.. yani doğrudan demokrasi uygulanmalı.. örnek: kıdem tazminatının kaldırılıp kaldırılmaması meclisteki 300 kişinin oyu ile değil halkın iradesi ile karara bağlanmalı..

BBNET
Geri