Ü
Üye silindi 88531
Misafir
Zaman zaman yıllar önce kayıt olan üyelerin mesaj sayısının oldukça az olabildiğini gözlemleyebiliyoruz.
8)
8)
bir sunny vardı..eemree' Alıntı:gereksiz bir anket olmuş bence
2 yada daha fazla alan ve 2 sinide aktif kullanan
zaten bunu demez ki muhtemelen birini siyasi diğerini paylaşım amaçlı kullanıyodur.
:+1:eemree' Alıntı:gereksiz bir anket olmuş bence
2 yada daha fazla alan ve 2 sinide aktif kullanan
zaten bunu demez ki muhtemelen birini siyasi diğerini paylaşım amaçlı kullanıyodur.
bb 1000000 rütbesini bu üye adınızla kullansanız :idea:bilmilyonuncumesaj' Alıntı:İki kullanıcım var. İkincisini de yeni oluşturdum. Biri "habibocak" diğeri ise "bilmilyonuncumesaj". İkinci kullanıcıyı sadece telif hakkı bana ait olsun diye aldım.
Bu da ilk mesajım.
Aklıma gelmedi Sayın Hocam. Şimdi onu da alsak abartmış mı oluruz?bote67' Alıntı:bb 1000000 rütbesini bu üye adınızla kullansanız :idea:bilmilyonuncumesaj' Alıntı:İki kullanıcım var. İkincisini de yeni oluşturdum. Biri "habibocak" diğeri ise "bilmilyonuncumesaj". İkinci kullanıcıyı sadece telif hakkı bana ait olsun diye aldım.
Bu da ilk mesajım.
habibocak adı altında 1.000.000 mesaj yerine Milyoner Üye de yazabilir :idea: Aktif Üye - Tecrübeli Üye - Süper Üyehabibocak' Alıntı:Aklıma gelmedi Sayın Hocam. Şimdi onu da alsak abartmış mı oluruz?bote67' Alıntı:bb 1000000 rütbesini bu üye adınızla kullansanız :idea:bilmilyonuncumesaj' Alıntı:İki kullanıcım var. İkincisini de yeni oluşturdum. Biri "habibocak" diğeri ise "bilmilyonuncumesaj". İkinci kullanıcıyı sadece telif hakkı bana ait olsun diye aldım.
Bu da ilk mesajım.
Biz bir tanesi ile devam edelim. En mantıklısı o.bote67' Alıntı:habibocak adı altında 1.000.000 mesaj yerine Milyoner Üye de yazabilir :idea: Aktif Üye - Tecrübeli Üye - Süper Üyehabibocak' Alıntı:Aklıma gelmedi Sayın Hocam. Şimdi onu da alsak abartmış mı oluruz?bote67' Alıntı:bb 1000000 rütbesini bu üye adınızla kullansanız :idea:bilmilyonuncumesaj' Alıntı:İki kullanıcım var. İkincisini de yeni oluşturdum. Biri "habibocak" diğeri ise "bilmilyonuncumesaj". İkinci kullanıcıyı sadece telif hakkı bana ait olsun diye aldım.
Bu da ilk mesajım.