Bu forumda kaç tane üye adınız var ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 88531
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ü

Üye silindi 88531

Misafir
Zaman zaman yıllar önce kayıt olan üyelerin mesaj sayısının oldukça az olabildiğini gözlemleyebiliyoruz.
8)

Ya da soruyu biraz değiştirirsek...
İlk üye olduğunuzdan bu yana kaç farklı üye ismi ile bu foruma mesaj yazdınız.

Niye birden fazla üye adımız olsun ki? Ne gerek var buna? Farklı isimler farklı kişilikleri, yüzleri mi yansıtacak?

İki taneydi sonra birini unuttum geçenlerde bakim bi hatırlayım dedim yok unuttum gitti :) O yüzden bi dene yetiyor benim için sorun yok

enteresan bir anket olmuş . değişik bir fantezi olsa gerek birden fazla kullanıcı adı almak. başka bir site olsa belkide burası için sanmıyorum

gereksiz bir anket olmuş bence
2 yada daha fazla alan ve 2 sinide aktif kullanan
zaten bunu demez ki muhtemelen birini siyasi diğerini paylaşım amaçlı kullanıyodur.

eemree' Alıntı:
gereksiz bir anket olmuş bence
2 yada daha fazla alan ve 2 sinide aktif kullanan
zaten bunu demez ki muhtemelen birini siyasi diğerini paylaşım amaçlı kullanıyodur.
bir sunny vardı..
X takımını tutuyordu ama nedense Y ve Z takımlarıyla alakalı konulara provakatif mesajlar yazıp kaybolup gidiyordu..
muhtemelen şu an başka bir isimle aramızda ..

İki kullanıcım var. İkincisini de yeni oluşturdum. Biri "habibocak" diğeri ise "bilmilyonuncumesaj". İkinci kullanıcıyı sadece telif hakkı bana ait olsun diye aldım. :D

Bu da ilk mesajım.

Troll bulmak kolay, adminler IP sistemini hayata geçirsinler 83000 olan üyelik 43000'e düşmezse neyim . :wink:

bilmilyonuncumesaj' Alıntı:
İki kullanıcım var. İkincisini de yeni oluşturdum. Biri "habibocak" diğeri ise "bilmilyonuncumesaj". İkinci kullanıcıyı sadece telif hakkı bana ait olsun diye aldım. :D

Bu da ilk mesajım.
bb 1000000 rütbesini bu üye adınızla kullansanız :idea:

bote67' Alıntı:

Bu da ilk mesajım.
Aklıma gelmedi Sayın Hocam. Şimdi onu da alsak abartmış mı oluruz?

habibocak' Alıntı:
bote67' Alıntı:

Bu da ilk mesajım.
habibocak adı altında 1.000.000 mesaj yerine Milyoner Üye de yazabilir :idea: Aktif Üye - Tecrübeli Üye - Süper Üye

bote67' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
bote67' Alıntı:

Bu da ilk mesajım.
habibocak adı altında 1.000.000 mesaj yerine Milyoner Üye de yazabilir :idea: Aktif Üye - Tecrübeli Üye - Süper Üye
Biz bir tanesi ile devam edelim. En mantıklısı o.

Sadece belli bir durumla ilgili konu başlığı açıp mesajlarının tamamı veya çoğunluğu bu konu başlıklarında bulunan eski üyeler varsa anket sonucu değişebilir sanırım.

kendi adım olan hesabımın şifresini unuttum bir türlü giremedim bir de bu vardı mesajda aldı başına gitti.

ama benim okulumda, evimde çok sayıda meslektaşım bir araya geliyoruz bazen aynı anda 4-5 bilgisayar kullanıyoruz. benim bilgisayarımda çalışan arkadaşların hesabı açık kaldığında kimin hangi hesaptan attığı karışıyor :D

Tek üyeliğim var. Neden birden fazla üyelik alınır onuda anlamış değilim.

Bazı web sitelerine ayda yılda bir girdiğim için
tekrar üye olmaya çalışıyorum sonra uyarı veriyor bu epostaya kayıtlı zaten üyemiz var diye.

BBNET
Geri