amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,892 16 Şubat 2012 #1 Evet çok zor bir soru biliyorum ama o kadar fonta baktım bulamadım, şimdi bir babayiğit çıkar tak söyler diye umdum. :mrgreen: EKLENTİDEKİ FONTUN ADI NEDİR NEDİR NEDİR? Ekli dosyalar dunia_anak_header - Kopya.jpg 5.2 KB · Görüntüleme: 3,329
Evet çok zor bir soru biliyorum ama o kadar fonta baktım bulamadım, şimdi bir babayiğit çıkar tak söyler diye umdum. :mrgreen: EKLENTİDEKİ FONTUN ADI NEDİR NEDİR NEDİR?
amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,892 16 Şubat 2012 #3 share_' Alıntı: hmm dunia anak sanki Genişletmek için tıkla ... Bende öyle sanıp ilk ona bakmıştım ama değilmiş.. Bu fontu daha önce gördüğüme eminim de nerde gördüğümü hatırlamıyorum Hakim Bey.
share_' Alıntı: hmm dunia anak sanki Genişletmek için tıkla ... Bende öyle sanıp ilk ona bakmıştım ama değilmiş.. Bu fontu daha önce gördüğüme eminim de nerde gördüğümü hatırlamıyorum Hakim Bey.
cuisinier Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,455 16 Şubat 2012 #4 Hocam bunlara benziyo ama aynısı değil. Aynısını bulacağım diyorsanız, El yazı fontu diye aratırsınız. Çünkü bu font el yazısı fontu. Ekli dosyalar Yeni Klasör.rar Yeni Klasör.rar 93.5 KB · Görüntüleme: 69
Hocam bunlara benziyo ama aynısı değil. Aynısını bulacağım diyorsanız, El yazı fontu diye aratırsınız. Çünkü bu font el yazısı fontu.