Bu Fiyatla Hayatında Bir Kez Karşılaşabilirsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Le_roy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Le_roy

Site Gezgini
Arkadaşlar daha önce web tasarımlarımı satışa çıkardığımı duyurmuştum. Ancak sanırım fiyat fazla geldi ve tasarımlara talep olmadı. Bende elimdeki tasarımları değerlendirmek istediğim için 5 tasarımı sadece 99 tl ye gittigidiyor.com'dan tekrar satışa sundum. Bu fiyata da alıcı bulamazsam ekonomisi iyi olan ve bu tasarımların değerini bilen bir Avrupa ülkesine açılmayı düşünüyorum :)

Göz atmak isterseniz aşağıdaki linkten tasarımlara ulaşabilirsiniz ;

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar ... -110202377

Hocam hayırlı satışlar diliyorum ancak tablolu tasarımlar öldü artık. Belki de ilgi duyulmaması bu nedenledir. Onun dışında görselleri oldukça hoş..

ilgi görmemesinin nedeni okul sitelerinin artık hazır şablonla yapılması olabilir mi?

bilisim-tef' Alıntı:
ilgi görmemesinin nedeni okul sitelerinin artık hazır şablonla yapılması olabilir mi?

Hocam okul sitesi olarak tasarlanmıştı evet ama PSD ve FLA dosyaları ile birlikte veriyorum. Gerekli değişikliği yap istediğin amaç için kullan.

bir zaman önce paylaşımı için tartışma çıkan site şablonları. zamanla herşey nasıl değişiyor.

Çok çok beğendiğim tasarımlar... Ellerinize emeğinize sağlık... İnşallah bu konuda sizinle daha sonra görüşmek istiyorum...

BBNET
Geri