Bu eğitim yazılımının adı ne olabilir?

Kodla Büyü
Arkadaşlar merhaba,İngilizce bir meslektaşınız olarak size bir konuda danışmak istedim.Geçen sene internette öylesine dolaşırken sınıfta kullanabileceğimiz bir yazılım görüp,5 dakika bakmıştım.Şu aralar aklıma tekrar geldi ama nafile.Ne olduğunu,ismini unuttum,aramalarımada Google'dan cevap alamadım.Ben sistemden çok kısa bir biçimde bahsedeyim,belki bilen veya bizzat kullanan arkadaşlar vardır inşallah.

Sistemin-hatırladığım kadarıyla-ana öğesi her çocuğun elinde uzaktan kumanda gibi-Kim milyoner olmak isterde seyircinin tercihlerini kullanmak için bastığı buton-gibi birşey vardı.Öğretmen soruları yansıtıyor,öğrencilerde cevabını bu buton sayesinde tıklayıp,soruları çöz
üyordu.En sonunda öğretmen Ayşe'nin kaç doğrusu,yanlışı olduğunu,hangi soruyu yapamadığını kendi ekranında görebiliyordu.Pahalı bir iş olduğu belli ama yine de bakmak istiyorum.Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.İyi günler,

Hocam dediğiniz gibi pahalı sistemler. Mimio,SmartBoard vb. markaların voite araçları onlar. Bahsettiğiniz programda kumandaların arayüz programı. Sitelerinde bulabilirsiniz.
Ben de bu ara araştırıyorum. Ve ne mutlu ki ülkemizde Türk mühendisler tarafından böyle bir sistem ve program hazırlanmış. Elektroy - http://www.elektroy.com

elektroy mu?

Bu günlerde buda meşhur oldu birileri reklam mı yapmak istiyor ne bilmiyorum.

nefbote' Alıntı:
birileri reklam mı yapmak istiyor ne bilmiyorum.
Herhangi bir arkadaş notebook alacağım, tablet alacağım, vb. için önerilerinizi bekliyorum dediğinde yazılan marka isimleri; photoshop öğrenmek istiyorum, online alışveriş yapmak istiyorum, vb. güvenli bildiğiniz bir site önerin dediğinde yazılan site isimleri ne kadar reklamsa bence arkadaşın verdiği cevap da o kadar reklamdır. Saygılar... :!:

Yok hocam bugün bende burda bir arkadaşın mesajında gördüm. Dediğim gibi mimio,smartboard vb markalarında böyle sistemleri var ve daha önce onlarla ilgilenmiştim ve masraflı olunca vazgeçmiştim.Ama bu marka hem yerli hemde uygun fiyatlı olunca araştırmaya başladım. İlimizde kullanan okullar varmış. Gidip yerinde görmeyi planlıyorum.
Hem branşımız gereği eğitimde verimi artıracak sistemler varsa bulup öğretmen arkadaşlara ve idareye anlatmalı ve tanıtmalıyım.
Yoksa her tartışmada ben eğitim teknoloğuyum demekle olmuyor.

Ne kadar önyarglı hale gelmişiniz arkadaşlar.Bu siteyi bir kaç yıl önce kullanmıştım,gayet saygılı ve uslubu yerinde cvaplar almıştım.Kullancı adım-o zaman kullandığım e-posta falan aklıma gelmedi ve bugünkü sorduğum soruyu da 1 haftadır sormadığım kişi kalmamıştı,bu siteye sorayım dedim.Tabi 1. mesajım olması sitede ve halende bakmadım gerçi ama böyle bir sistemin sanırım sitede adının geçmesi-beni reklam üyeciğine düşürmeye ya da fake hesap yapmaya yetmez.Çok şükür ete kemiğe bürünmüş,sıradan köyde çalışan bir İngilizce öğretmeniyim.İyi kötü birşey yazan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.Buyrun okulumuz.

http://termikokulu16.meb.k12.tr/

Hocam mimio yada smart board dediğinizde kimse reklam diye rahatsız olmuyor ama,
Türkiye'de -Özellikle belirteyim Çinde Değil Türkiye'de- Türk Mühendisleri tarafından tasarlanıp geliştirilen ve üretilen Elektroy diye bir markayı gördüğümüzde neden rahatsız oluyoruz ben de anlayabilmiş değilim....

Keşke bu tür farklı markalar çıksa bizde dünya ile rekabet edebilsek, bu ürün Türkiyede üretildiği için Türk mühendisleri, Türk işçileri, üretim aşamasındaki, -elektronik,plastik, yazılım vs bir çok kademesi için- çalışan Türk firmaları kazanıyor bundan rahatsız olmak yerine , adı reklam olsun yada olmasın iyi ve güzel yapılan işleri birbirimizle paylaşmanın neresi hata olabilir bir bilen varsa, açıklama yaparsa çok sevinirim,

herkese iyi çalışmalar....

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
sekiz' Alıntı:
Hocam mimio yada smart board dediğinizde kimse reklam diye rahatsız olmuyor ama,
Türkiye'de -Özellikle belirteyim Çinde Değil Türkiye'de- Türk Mühendisleri tarafından tasarlanıp geliştirilen ve üretilen Elektroy diye bir markayı gördüğümüzde neden rahatsız oluyoruz ben de anlayabilmiş değilim....

Keşke bu tür farklı markalar çıksa bizde dünya ile rekabet edebilsek, bu ürün Türkiyede üretildiği için Türk mühendisleri, Türk işçileri, üretim aşamasındaki, -elektronik,plastik, yazılım vs bir çok kademesi için- çalışan Türk firmaları kazanıyor bundan rahatsız olmak yerine , adı reklam olsun yada olmasın iyi ve güzel yapılan işleri birbirimizle paylaşmanın neresi hata olabilir bir bilen varsa, açıklama yaparsa çok sevinirim,

sekiz' Alıntı:

Noktasına, virgülüne dokunmadan aynen katılıyorum...
Tüm emeği geçenlere de ayrıyeten teşekkür ediyorum... :++:

BBNET
Geri