coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,967 25 Ağustos 2024 #1 Telefon hattım Türk Telekom. Bir anda FENERBAHCE'den SMS gelmeye başladı. Kadro bilgisi, gol bilgisi vb. gelmeye başladı. Bu bir abonelik midir? Türk Telekom uygulamasında bulamadım. Bilgisi olan var mı?
Telefon hattım Türk Telekom. Bir anda FENERBAHCE'den SMS gelmeye başladı. Kadro bilgisi, gol bilgisi vb. gelmeye başladı. Bu bir abonelik midir? Türk Telekom uygulamasında bulamadım. Bilgisi olan var mı?
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,067 25 Ağustos 2024 #2 sms bilgi abonelikleri olabilir. Babamın hattına da sürekli yapıyorlar. Ben farkedince iptal ettiriyorum. SMS ile bilgi mesajı gelmiştir abonelik sistemi ise.
sms bilgi abonelikleri olabilir. Babamın hattına da sürekli yapıyorlar. Ben farkedince iptal ettiriyorum. SMS ile bilgi mesajı gelmiştir abonelik sistemi ise.
U ustad.1907 Aktif Üye Mesajlar 229 26 Ağustos 2024 #4 Taraftar paket de olabilir. Kayıt esnasında takım seçilmiştir. Siz seçmesenizde bayi seçmiş olabilir.
Taraftar paket de olabilir. Kayıt esnasında takım seçilmiştir. Siz seçmesenizde bayi seçmiş olabilir.
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,977 26 Ağustos 2024 #5 Biraz sınıra gittim vodafone hemen bana yurtdisi paketi tanımlamış haberim yok faturaya 19 lira ek yapılmış.
Biraz sınıra gittim vodafone hemen bana yurtdisi paketi tanımlamış haberim yok faturaya 19 lira ek yapılmış.