silmedim hocam boyutunu küçültüp yeniden yükledim sadece..baynadir' Alıntı:dosya silinmiş öğretmenim...
nurhayat' Alıntı:silmedim hocam boyutunu küçültüp yeniden yükledim sadece..baynadir' Alıntı:dosya silinmiş öğretmenim...
bilalca' Alıntı:Takvimin sağ üst köşesine MEB logosu olabilirdi, simetri olması amacıyla. Orda yer alan bulut resmi yalnız kalmış. Ama onun haricinde güzel hazırlamışsınız.
baynadir' Alıntı:nurhayat' Alıntı:silmedim hocam boyutunu küçültüp yeniden yükledim sadece..baynadir' Alıntı:dosya silinmiş öğretmenim...
ben açmaya çalışınca uyarı verdi napim :mrgreen: ... gerçekten güzel olmuş elinize sağlık... psd si varsa onuda alabilirmiyiz...
önerilerinizin için çookk tşk ederim..nurhayat nickim ama öyle de hitap edebilirsinizsgulkurusu' Alıntı:emeğinize sağlık nurhayat öğretmenim, gerçi artık baskıya yollanmış ama nacizhane fikrim, aylar saat yönünde dönseydi daha kullanışlı olabilirdi. böylede kullanışlı elbet ama saat yönü, soldan sağa doğru yazı yazmak veya çoğunluk olarak sağ eli kullanmak sağa yatkınlığı çoğaltıyor. bir daha takvim hazırlayacağınızda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim..