bu corolla alınır mı, yorum lütfen

Kodla Büyü
hocam ben de toyota corolla 2011 düşünüyordum.3-4 ay bekleyip almayı düşünüyordum. 38000 civarıydı..

parasal açıdan ve beklemek istemedim...2011 fiat albea aldım 24000 ..sonuçta yeni araba

o araba yaşlı geldi bana...

2008--29000 toyota corolla vardı 150000 di km fazlaydı almadım..
 
corolla'nın hatchback modeli pek tutulmuyor hocam bildiğim kadarıyla, ayrıca fiyatta çok uygun gelmedi bana sonuçta 2004-2005 model sedan corollalar 25-26 bin lira
 
hocam biraderde 2002 sol sedan var. araçta şöle bir problem var. 2000-2005 arası toyotaların bazılarında yağ yakma problemi var. egsoz çıkışında bunu göremiyorsunuz. egsoz çıkışında dumanı ve buharı (veya suyu) karıştırıp sıvı halde atıyor. dolayısı ile mavi veya siyah duman göremiyorsunuz.
arabaya pek bi problemi yok. ortalam 2-3 bin km de 2 litre yağ ekliyorsunuz. bunun haricinde bir problem yok. dediğim gibi bahsettiğim durum bazı toyotalarda var hepsinde yok.
ama toyota sağlammıdır evet. tavsiye edilirmi evet. fiyat olarak pazarlıkla 20500-21000 zorlanabilir. bu araçları sedanları daha çok tutulur yalnız.
 
kaç kere yazıp sildim, içinize sindim diye sorayım.(benim peki sinmedi ama yine de temize benziyor)
o kadar paranız varsa ve aceleniz yoksa bir kaç ay daha yürüyün para biriktirmiş ve daha iyisini almış olursunuz bence. belli mi olur belki sıfır alırsınız bir kaç ay sonra.
NOT : acemliğim çıksın, 1-2 yıl sonra satarım diye düşündüyseniz yukarıda yazdıklarım hükmünü yitirmiş olur.
 
hocam önceki arabam bu kasanın 1.6 sıydı 2005 modeldi. bende çok araştırmıştım bu modellerin 1.6 larını tavsiye ederim. ayrıca 2005 - 2007 arası modeli olsun tahminen 2-3 bin fazla verirsin ama yıllarca sorunsuz binersin
 
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
biraz daha bekleyebilsem arabaların ucuzzlayacağını biliyorum ama en fazla 5 gün içinde almam lazım. sıfır linealar var 28.900e belki onualırım en azından sıfır araba.
 
2002 model terra'ya bu kadar para verilmez şahsımca. Coralla olsun taştan olsun:), Coralla verso sahibi olarak diyorum bunu. Ancak bu araba alınmaz. İlana bakıldığında cümleler yuvarlak. Hiç içime sinmedi. 4 ay önce almış, tüp taktırmış bi ton masraf yapmış. Demek ki memnun kalmamış ki satıp otomatik vites alacak. (Kendi yorumum.) Ayrıca araç 1.4 ve tüplü. Az yakabilir ama çekiş problemi yaşarsın.
 
BBNET
Geri
Üst