A allpier Aktif Üye Mesajlar 275 23 Kasım 2012 #1 Marsilya 0 : 1 Fenerbahçe ilk yarı sonucu hala inanamıyorum bu adamın rövaşata gol attığına. uhaha: uhaha: :alkis: :alkis:
Marsilya 0 : 1 Fenerbahçe ilk yarı sonucu hala inanamıyorum bu adamın rövaşata gol attığına. uhaha: uhaha: :alkis: :alkis:
phileo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 23 Kasım 2012 #2 güzel gol oldu tebrikler yani bekir irtegün...
hbasdereli Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,452 23 Kasım 2012 #4 Mexes de defans oyuncusu hocam atar yani sorun yok
A allpier Aktif Üye Mesajlar 275 23 Kasım 2012 #5 güzel gol doğru ama bekir yani neticede, defans olması değil bekir olması beni şaşırttı.geçen yıl beni çıldırtıyordu da o bakımdan yani.
güzel gol doğru ama bekir yani neticede, defans olması değil bekir olması beni şaşırttı.geçen yıl beni çıldırtıyordu da o bakımdan yani.
pureheart Aktif Üye Mesajlar 226 23 Kasım 2012 #6 geçen ve ondan önceki yıllarda baya bir acemiliği vardı ama bu yıl çoğu maçta iyi performans gösterdi en sonki orduspor maçında ben çok beğendim.Nazar değmesin bu yıl böyle devam etsin.
geçen ve ondan önceki yıllarda baya bir acemiliği vardı ama bu yıl çoğu maçta iyi performans gösterdi en sonki orduspor maçında ben çok beğendim.Nazar değmesin bu yıl böyle devam etsin.
S Sargon Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 366 23 Kasım 2012 #7 ibrahimovic, mexes ve bekirin gollerinden sonra sıranın Sarbi Reyize geldiğini düşünmek bile istemiyorum.
ibrahimovic, mexes ve bekirin gollerinden sonra sıranın Sarbi Reyize geldiğini düşünmek bile istemiyorum.
A allpier Aktif Üye Mesajlar 275 23 Kasım 2012 #9 dobra1979' Alıntı: çok sıkıcı bi maç yaavvv Genişletmek için tıkla ... katılıyorum :cry: :cry:
nosTRa Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,313 23 Kasım 2012 #10 sabri değil, ibrahim üzülmez değil niye şaşırdınız?