Bu ayki ek dersler eksik mi yattı ?

Kodla Büyü

mehmettutgun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kayseri'de ek dersi eksik yatan arkadaşlar var mı ? Ek dersim 48 saat eksik yatmış. Bu sorun bizim okuldan hesabına bakmasını rica ettiğim 3-5 arkadaşta, müdürde ve müdür yardımcısında daha var. KBS'ye girilen ve maliyeye gönderilende sorun yok ama hesaba dediğim gibi 48 saat eksik yatmış..

ilkbaharsu' Alıntı:
Benimki de eksik :( 738 yerine 505 yatmış. 233 tl eksik :!:

durum bizde de aynı hocam
kbs'den çıkan, bankaya mail atılan rakamla bankanın yatırdığı sizin yazdığınız gibi
(diğer branşlardaki arkadaşlara da aynı sorun var)

idarenin söylediğine göre bizim ilçe yanlışlıkla şubat ayının ek derslerini yatırmış ama tüm türkiye'de de yanlışlık yapılmadı ya :)

Ayın onundan önce yatmaz. Muğla. :)

Çok enteresan geçen ay (şubat için) 505 TL yatmış.

bizim burada hesaplarda karışıklık olmuş.. Millete 200 ile 400 arasında fazladan para yattı.. Benim okuldaki sorundan dolayı bizim ek dersler başka hesaplara aktarılmış Bugün oldu hala çözülmedi.. Hesapta para yok..

Hatay da aynı sıkıntı var arkadaşlar. Eksik yatmış çoğu ögretmene. 79 saat yerine 54 saat yani 505 tl yatmış bana. okulun 79 saat düzenleyip göndermesine rağmen

ben de 79 saat 791 tl diyor.bu durumda ekdersin saati 10 tl civarına denk geliyor normal değil sanki... :?

Ankara Altındağ şubat ayının ek dersleri yattı. 200 - 300 arası bir eksiklik var. Sistemdenmiş.

tam yatmış 2322 tl

.
.
tüm çıkan zam haberlerine göre olması gereken ekders :P

BBNET
Geri