Bu askerlik hangi gün açıklanır yaa:((

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar bu askerlik sınavı sonucu ne zaman açıklanır perşembe gecesi mi?cuma gecesi mi?
hangi siteden bakacaz sonuçlaraa..
tecrübeli arkadaşlardan açıklama bekliyoruz:)

09'u 10'una bağlayan gece 00.00 da açıklanıyor hocam yoğunluktan 01de falan öğrenirsin

pardon arkadaşlar yanlış kalmış aklımda düzelttim mesajı

9ünu 10una bağlayan gece 00:30 gibi belli olur hocam.. büyük ihtimal de pazar günü teslim olmamızı isteyecekler düşük bi ihtimal bayramdan sonraya da bırakabilirler.. bilgisi olmayan arkadaşlar bilgi kirliliğine neden olmazlarsa daha güzel olur..

kara kuvvetleri komutanlığının sayfasından "insan kaynakları" bölümünden sınav sonucu açıklanacak..

61>34' Alıntı:
9ünu 10una bağlayan gece 00:30 gibi belli olur hocam.. büyük ihtimal de pazar günü teslim olmamızı isteyecekler düşük bi ihtimal bayramdan sonraya da bırakabilirler.. bilgisi olmayan arkadaşlar bilgi kirliliğine neden olmazlarsa daha güzel olur..

kara kuvvetleri komutanlığının sayfasından "insan kaynakları" bölümünden sınav sonucu açıklanacak..
teşekkürler hocam..
büyük heycanla yarın geceyi beklicez artık,bakalım asker öğretmenlik çıkıcak mı :S

benim asker örtmenlikte pek ümidim yok ama askeri okullarda görevlendirme falan olabilir. ondan biraz ümitliyim

61>34' Alıntı:
benim asker örtmenlikte pek ümidim yok ama askeri okullarda görevlendirme falan olabilir. ondan biraz ümitliyim
neden hocam,mülakatta görev almak istiyorum mu dediniz?
askeri öğretmenlik neden çıkmaz

hocam sonuçlar bellidir ama bilrsin askeriye kurallarla yönetilir onun da dışına çıkılmaz sırf o yüzden her zaman aynı saatte açıklanır

hocam ben geçen sene 9'u 10'a bağlayan gece öğrenmiştim. yine o şekilde açıklarlar. yarın gece 12 de açıklanır...

by_katliam' Alıntı:
61>34' Alıntı:
neden hocam,mülakatta görev almak istiyorum mu dediniz?
askeri öğretmenlik neden çıkmaz

evet görev almak istiyorum dedim ama o da ne kadarlık bi şans orası belirsiz.. :P

Hocam 9 u 10 bağlayan gece 00:00 da pc başında olun. Ben 2009 Ağustosta gittim. O dönem rekor başvuru da olması sebebi ile Asal ın sayfası açılmıyordu. 01:30 da öğrenebilmiştim. Sonuçları internete verecek kişinin keyfine kalmış.

BBNET
Geri